Paperista pullokori ja saunavihtaMetallin vääntelyn välillä piipahdin vähän pehmeämpien matskujen äärelle. Paperista saa aikaan vaikka mitä, kun sitä vain jalostaa riittävän pitkälle. Oheisen farm house -tyylisen pullokorin tein juurikin paperista. Ei minulla koriin mitään kaavoja ollut (kuten ei yleensäkään); mielikuva vain jonka mukaan etenin. Alumiinipintaa jäljittelin akryylivärein. 

Saunavihdan toteutusta olen miettinyt pitkään. Tällä erää päädyin rakentelemaan vihdan ompelulangasta ja silkkipaperista. Ompelulankaa jäykistin alkuun Erikeeper -liimalla. Silkkipaperia leikkelin nahkarei´ittäjällä; rei`ittäjä jaksaa työstää paksullekin taiteltua nippua jolloin kerralla saa useita lehtiaihioita. Sillkipaperi kannattaa ennen taittelua ja leikkausta kuitenkin vielä mytistellä kunnolla, jotta lehdistä ei tule liian siloisia. Lehdet liimailin yksitellen lankaruotiin. Lopuksi suihkuttelin vihtakimppuun sprayliimaa. Näin vihtaan tuli kiiltoa ja napakkuutta.
Viimeinen lomapäivä ja huomenna takaisin sorvin ääreen. En tiedä mitä ajatella. Ehkä ei kannatakaan ajatella mitään: menee vaan ja tekee vaan. ;)

Suloista sunnuntaita!

-Teija

Kommentit