Sisustelua pienesti ja vähän suurestikinKolmatta viikkoa kärvistelin flunssan kanssa töissä, kunnes oli pakko hakeutua lääkäriin. Minussa lymyilivät sekä poskiontelo- että keuhkoputkentulehdus. Antibioottikuuri ja sairasloma, tietenkin. Nytpä olen olla öllötellyt neljän seinön sisällä; lenkille ei tee mieli kun happi ei vielä kulje. Olen yrittänyt lepäillä sen minkä vain jaksan. Vaan vaikeaahan se tekevälle on. Pakko on ollut näperrellä jotain pientä.

Kun hirveästi ei jaksa flunssan vuoksi tehdä niin ajatus laukkaa sitäkin enemmän. Ajatuslaukka voi tulla myös hieman kalliiksi. Nimittäin päädyin talonvaihtoon ja tilaamaan uuden nukketalon. Vaikka minulla on muutama muukin keskeneräinen projekti niin siltikin. Aivan järjettömän hullua ja toisaalta vähän perusteltuakin. Uusi nukketalo sopii täydellisesti olohuoneeseemme, vie vähemmän tilaa kuin edeltäjänsä ja mikä parasta; kaiken keskeneräisyyden voi sulkea oven taakse.

Mieheni kanssa tekemä iso nukketalo on vienyt olohuoneestamme paljon tilaa. Se vaatisi vielä ihan hirmuisen paljon hommaa ja minua on alkanut kehtuuttaa sen kanssa. Talosta puuttuu etuseinä, mikä tarkoittaa talon pölyyntymistä ja keskeneräisyyden jatkuvaa nähtävilläoloa. En tykkää yhtään. Niinpä päädyimme siirtämään talon tyhjennyksen jälkeen nuorimmaisen poikamme huoneeseen hyllyköksi pienen lipaston päälle. Onhan sillä sentään tunnearvoa ja nyt sillä on edelleen jokin käyttötarkoitus. Talo on nyt täynnä pojan leluja.Uusi tuleva taloni. Tällä kaunottarella on korkeutta 120cm mutta pöytäpinta-alaa se ei vie kuin hitusen vain. Valmistusmaa on Englanti joten taloa saan hetken aikaa odotella kotiutuvaksi.

Oikeassa kodissa en ole jaksanut siivoilla tänä viikonloppuna, mutta pienellä järjestelylläkin tulee jo ihan hyvä mieli. Isompaa järjestystä olen vaihtanut olohuoneessa pari viikkoa sitten ja laitanpa muutaman kuvan lopputulemasta tänne blogiinkin. Sohva ja pari lipastoa toimivat nyt tilanjakajana.Tämä alunalkaen HobbyHallista ostamani talo on kokenut totaalisen muodonmuutoksen. Olen pinnoittanut talon uudestaan ja rakentanut siihen uudet ikkunat. Talon sisustus linjautuu farmhouse -tyyliin. Tähän taloon olen asentanut myös sähköt.  Viimeaikoina talon yläkerrassa sijaitseva olohuone on inspiroinut minua eniten. Sain lopultakin asennettua sinne listat ja vähän sisusteltua huonetta. Näperrettävää vielä riittää, se ei onneksi lopu koskaan. Se onkin juuri tämän ministelyharrastuksen suola. 

Hupsista heijaa. Tulipas noita kuvia melkoinen rykelmä ... :)

Kevät ja valo näkyvät jo meidänkin kodissa. Ne tuntuvat myös pääkopassa ja mielessä. Ajatukset alkavat kuin varkain hiipiä kohti kasvukautta ja pieniä vihreitä taimenalkuja. Ei ihan vielä, mutta aivan kohta pääsen hypistelemään siemenpusseja ja taimipotteja sekä suunnittelemaan tämän kesän viljelyksiä. 

Terkuin,

Teija

Kommentit

 1. Vastaukset
  1. Kiitos Minna ❤ Rauhallisuus on tässä mökissä välillä melko kaukana mutta mukava jos sellainen välittyy sisustuksen osalta ;)

   Poista
 2. Kaunista on niin pienessä kuin isossa talossa. Kevättä odotellessa :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Mellu ❤ Kevät on melkoisen kutkuttavaa aikaa. Se onkin lempparivuodenaikani ❤

   Poista
 3. Kauniita kuvia! Ihananvärinen tuo keltaruskea talo!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Ingi ❤ Yllätin vähän itsenikin tuon keltaruskean ( tai kelta-tiilenpunaruskean) talon kanssa... Mutta on se aikas mukava väripilkku meidän kodissa :)

   Poista

Lähetä kommentti

Kiitos, kun vierailit blogissani!