Meikkauspöytä

Muutaman kuluneen vuoden ajan olen rupsahtanut rauhassa kun kiinnostusta itseen ei ole juuri ollut. Peiliin katsominen on ollut suorastaan masentavaa. Sanotaan että 40 vuoden iässä nainen on parhaimmillaan mutta ei kyllä siltä tunnu. Omapa on vikani. Aika on nyt kuitenkin kypsä. Jotain on tehtävä, ihan oman itseni vuoksi. Eksyin tässä vähän aikaa sitten Pinterestin meikkausmaailmaan ja siitäkös syntyi sitten innostuksen kipinä jos toinenkin. Kaupan meikkiosasto alkoi taas kiinnostaa ja oma meikkivarasto vessan laatikossa ärsyttää.

Tyttäreni on perehtynyt meikkaukseen ja on siinä erittäin taitava. Hän mielellään kannustaa ja opastaa minua kaikessa meikkaukseen ja ehostukseen liittyvässä. Oma meikkauskonsulttini.

Eräänä iltana kumosin vessan ylälaatikossa säilyttämäni meikit lattialle ja tein inventaarion. Meikit olivat olleet heitteillä ja näyttivät myös siltä. Tein inventaarion isolla kädellä ja jäljelle jäävät saivat pintapuhdistuksen. Kylläpä pelkkä meikkilaatikon siivoaminen tuntui puhdistavalta! Toki inventaario teki lopulta lovea talouteeni; uusiakin meikkejä oli hankittava. En ole merkkiuskollinen missään asioissa enkä meikeissäkään. Tiedän että laatua on hankala saada edullisesti mutta kohtuus kaikessa. Yritän jatkossa satsata enemmän meikin pohjustukseen ja kiinnittää huomiota varjostuksiin ja korostuksiin.

Pinterestistä löysin paljon vinkkejä mm silmämeikin tekemiseen. Eräänä uutena asiana opin myös että peiliinkatsomissuunnalla on väliä. Leuka on hyvä nostaa hieman ylös. Ja toden totta; omien roikkuluomieni ehostus on huomattavasti miellyttävämpää tässä asennossa.

Kuva lainattu Pinterestistä
Tästä vinkistä aloin pohtia myös omaa meikkausasentoani vessan peilin edessä seisoen, lavuaarin nojaten. Ja siitä kai se ajatus sitten lähti. Halusin meikkauspöydän jonka ääressä voisin aamulla nauttia aamukahvini samalla kun meikkailen. Kaipa minulla olisi oikeus myös vähän nautiskella itseni ehostuksesta.

Ja jälleen; meidän kodin muutokset pyrin tekemään 0-budjetilla. Enkä tälläkään kertaa tehnyt poikkeusta. Vanha ompelukonepöytä on kierrellyt kodissamme vähän toimettomana, mutta nyt sille lopulta löytyi asiallinen tehtävä.

Tällainen meikkauspöytä syntyi aloittelevan meikkaajan taidoilla. Olen kyllä siihen hyvinkin tyytyväinen; tästä on hyvä alkaa kehittyä tälläkin saralla!

Itsenäisyyspäiväterkuin,
TeijaKommentit