Pikkuisen kerrallaan

Moi!
Ihan molemmilla moikkauskäsillä.
On kulunut ihan järjettömän pitkä aika edellisestä postauksesta; olen vain niin viehtynyt tuonne Instagramin ihmeelliseen helppouteen. Ota kännykkäkuva ja jaa se. Vaikkakin järjestelmäkamerassa on aina oma tunnelmansa ja haasteensa, niin silti. Helppo on niin vaivaton valinta. Ehkä tämä pimenevä syksy joka vetää väkisinkin mieltä matalapaineelle aiheuttaa säästöliekillä elämisen vähän joka osa-alueella. Näin se vain täällä nyt menee. Pikkuisen kerrallaan ja sekin on ihan riittävää.
Tänään askartelin tuonne Lempelän talon eteiseen naulakkopenkin. Näin Pinterestissä kuvan oikean elämän kokoisesta vastaavasta ja halusin kokeilla ministää näkemäni.  Mitäs tuumaat?
Olen leikkinyt myös vähän kuvankäsittelyohjelmalla ja tehnyt pieniä kahvipaketteja sekä wanhaa pesuainetta.
Ei siis kovin suuria näillä kulmilla. Ihan pikkuisia vain 🙂
T. Teija

Kommentit

  1. Ihana naulakko<3...Mäkin pongailen aina Pinterestistä 1:1 koon ihanuuksia ja ministän ne...ongelmana vaan tuppaa olemaan, että pongaan liian paljon vaihtoehtoja ja kun en osaa päättää mitä tekisin, niin lopputulos on useinmiten sekoitus sitä sun tätä, kun kaikki kivat yksityiskohdat pitää saada mahtumaan samaan juttuun/huonekaluun.Toisaalta sehän tekee tästä hommasta mielenkiintoista:)

    Terkuin:Lea

    VastaaPoista

Lähetä kommentti

Kiitos, kun vierailit blogissani!