Meidän mökkiMoi vaan!
Mulla on sattuneista syistä tänä kesänä typistetty kesäloma; vain yksi viikko. Ja juuri tämän mun lomaviikon sää sattuu olemaan hyisen kylmä ja sateinen. Mutta enpä anna sen nyt häiritä. Pitää asennoitua vaan oikein. Loma on lomaa työstä; vaihtelua arkeen. Aikaa perheelle.
Tänä kesänä me päätettiin olla tekemättä mitään kummempia kesälomareissuja. Päätettiin lähteä meidän mökille pitkästä aikaa. Sairastuttuani masennukseen mä en ole ollut lainkaan kiinnostunut paikasta pariin vuoteen ja siksi sinne lähtö oli hieman yllätys koko meidän konkkaronkalle, jopa itsellenikin. Me oltiin ajateltu tosissamme luopua paikasta ja yksi ehdokas sitä ennätti käydä katsomassakin. Nyt kun olen tervehtynyt, ajatusmaailmakin alkoi palata takaisin raiteilleen. Vanha tuttu mökkikipinä löytyi taas.
Meidän pikkuinen saunamökki on kaukaisen erämaajärven rannalla. Mökki on pieni ja vaatimaton; ei vesijohtoja, eikä sähköjä. Meidän 5 henkinen perhe mahtuu mökkiin nukkumaan juuri ja juuri; mahdumme silti. Kaikki toiminnot tehdään yleensä pihalla, mutta sateen sattuessa myös sisällä mahtuu kyllä oleskelemaan. Mökkeilyssä minua kiehtoo se, että arkiaskareet tehdään aivan eri tavalla. Kaikki vie aikaa mutta se ei haittaa koskakun ei ole kiire mihnkään. Kello unohtuu ja voi toimia täysin fiilispohjalta. Parasta on tietenkin se, että saa viettää kiireetöntä aikaa rakkaimpiensa kanssa. Kaikki tärkeä on lähellä ja epäolennainen menettää merkityksen.


Keskiviikkoterkuin,
Teija

Kommentit

  1. Minulle ei auennut, kuin ensimmäinen kuva! Sellaisen mökin kuuluu ollakkin...pieni ja suloinen...ilman mukavuuksia.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Nyt pitäisi ongelma olla taas korjattuna. Täytyy muuttaa jatkossa taktiikkaa kuvien siirrossa kahden blogin välillä :) Kiitokset Hannele hoksauksesta; omaa blogia kun ei tule aina käytyä tarkistamassa että miltä siellä näyttää :))

      Poista

Lähetä kommentti

Kiitos, kun vierailit blogissani!