Pikkuinen pihaliiteriHeipä vaan!

Nyt tuli kirveelle töitä... ;) Ei vaineskaan. Tuo kuva nyt sattuu liittymään tämän päivän pikkuiseen projektiini, josta tässä postauksessa myöhemmin lisää. No. Toisaalta kirveelle töitä siinä mielessä, että muutin tämän Haaveita ja Heinäseipäitä -blogini nimen. Jatkossa se on Pikkuisia, kuten tuolla WordPressin puolella olevassa blogissanikin. Päivitän näitä kahta blogia; molemmissa samat postaukset. Pikkuisia blogiani pääset lukemaan myös osoitteeseen www.pikkuisia.fi. Löydät blogin myös Facebookista ja Instagramista; sinne päivittelen kuulumisiani eniten :)

Tänään siis asiaa pikkuisesta pihaliiteristä, eilisessä postauksessa kuviin pääsi mm kasvihuone. Käypäs piipahtamassa välillä pikkuisen pikkuisemmassa maailmassa ;) Kopioin myös pari postausta ihan oikeastakin elämästä; keittiön pienestä valkopesusta ja aikuisten oikeasta ansarista :)

:::::::::::::::::::::::::::

Moi!

Pihalla pitää olla tietenkin myös käymälä ja puuliiteri. Tämän varastorakennuksen olen tehnyt yli vuosi sitten, mutta tänään tuunailin, korjailin, parantelin ja vähän täydentelin sitä.

DSC_0065
DSC_0067
DSC_0068
DSC_0069
DSC_0071
DSC_0073
DSC_0075
DSC_0076
DSC_0079
DSC_0081
Amiandan puupino on vajonnut jo lähes olemattomiin. Pitäis käydä hakemassa pinoon lisää halkoja (eli oksia, joista voisi leikellä pikkuisia halkoja), vaan enpä taida kehdata nokkaani ulos työntää näin satteisena päivänä. Ehkäpä sitten huomenna 😉
Sutjakkaa sunnuntaita sinulle!

T. Teija

Kommentit

 1. Olipa mukavaa kuulla sinusta Teijuliini <3
  Kiva uusi nimi blogille, oonki aatellu välillä, että missä oot?
  No, nytpä saan alkaa taas seurailla sinua, kivaa :) ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Samoin ,Sari! <3 Tuolla WordPressin puolella olen ährännyt blogia, mutta siellä saa touhuta aika yksin. Bloggerissa on se etu "oma yhteisö" alkaa kerääntyä hissuksiin <3 Ikäväkin oli, joten päätin palata takaisin <3

   Poista

Lähetä kommentti

Kiitos, kun vierailit blogissani!