Leivinuuni viimeisin silauksin

Huomenta.
Nappasin aamuhämäräisen kuvan keittiömme leivinuunista, joka on nyt lähestulkoon viimeistä silausta vaille valmis. Vielä uupuu lattian lasilevy sekä metallinen pieni peitelista, mutta muutoin se tuntuisi olevan nyt kuosissaan.
Aiemmassa postauksessani mainitsemani uunin pienet lisäykset olivat nuo PartyLite:n lampetit, jotka ovat pyörineet vuosia paikkaansa etsien. Nyt niille löytyi juuri oikea sellainen. Aika tavaran kaupitsee, eikä mitään kannata hävittää. Plaah. Olen varma että tulen manaamaan vielä useasti tästä viimeisimmästä inventaariosta reilulla kädellä kiertoon lähteneiden tavaroiden perään. :D 
Uunin viereen muurattu penkki on sekin ollut aina hieman ongelmallinen käyttötarkoitukseltaan. Aiemmin siinä on ollut lehtien ja mainosten keräyslaatikko. Nyt sisustin siihen kuitenkin mukavan istumapaikan vaikkapa lukemiseen tai muuten vain keittiössä seurusteluun. En halunnut keittiööni ihan oikeaa halkopinoa, mutta sen paikka näytti silti olevan tuossa uunin kyljessä. Niinpä turvauduin taas tarraan ja ihan kivahan siitä tulikin. :)
Remontti on nyt kutakuinkin valmis olohuoneen, eteisaulan sekä keittiön osalta. Keittön välitilan laatat sekä kohdevalaistukset uupuvat, mutta hyvältä alkaa jo näyttää. Tämä näkyvä kaaos alkaa olla pian selätetty ja se on iso plussa se! Kuvailen kotimme uutta ilmettä tänne blogiin sitä mukaa kun inspiraatiota riittää.
Pitäkäähän itsestänne huolta siellä joulukiireiden keskellä ♥
-T-

Kommentit

 1. Leivinuunista tuli todella kaunis! Hauska tuo halkopinotarra ja kiva lukunurkkaus tuo penkki. :)

  VastaaPoista
 2. Tyylikäs ja raikas kokonaisuus. Kiva idea laittaa lampetit, ja halkopino sopii mielestäni oikein kivasti lähettyville :)

  VastaaPoista
 3. Voi että mikä leivinuuni! Upea. :) Ihanaa joulua. <3

  VastaaPoista
 4. Aivan ihana uuni! Mutta millä sen päällystitte?

  VastaaPoista
 5. Tästähän tuli tosi upea. Kauniin raikas :) Mukavaa viikonloppua ♥

  VastaaPoista

Lähetä kommentti

Kiitos, kun vierailit blogissani!