Kamalan ihana keittiö

kitchen cabinets.White Kitchen. This is a fabulous White Kitchen with a great design! #WhiteKitchen #KitchenDesign #KitchenConcrete countertop in white kitchen.--i love these cabinets but i would be too scared to paint over my wood ones...

 Olen upputunut viime päivinä Pinterestin ihmeelliseen ja idearikkaaseen maailmaan. Ylläolevat kuvat ovat vain pieni otos sieltä valitsemistani.

Niin ihanaa ja silti kamalan pelottavaa. Tuo oman keittiön suunnittelu nimittäin. Lopputuloksen kanssa olisi kuitenkin elettävä maailman tappiin saakka... Yritän kovasti luottaa kertyneeseen elämänkokemukseeni ja kuunnella meidän perhettä ja niitä jotka keittiötä eniten käyttävät. Eli itseäni. Mitä tarvitsen milloin ja missäkin? Mikä oli huonoa entisessä, mikä moka on ehdottomasti korjattava?

Entisen keittiömme tympeydet olivat tuo baarikaapihökötys, joka näkyi heti ulko-ovesta tultaessa. Laskutasoa oli toiminnallisella seinustalla liian vähän, sähköpistokkeita ei siellä missä niitä tarvittiin.
Kuivaruokien säilytys oli hujan hajan, samoin kaikki muoviset kipot ja kupit. Ovien väri ärsytti jo vuosia, jalkasokkelit olivat epäsiistit. Monenlaista ongelmaa syntyy kun keittiön suunnittelee nuorena ja kokemattomana, kiireessä. Nyt olisi sitten se korjauksen paikka. :) Taitaa totuus kuitenkin olla se että kolmas kerta toden sanoo, joten täytynee ehkä sittenkin varautua elon aikana keittiö toisenkin kerran remppaamaan.

Meille tulee kuitenkin nyt valkoista. En halua lähteä kikkailemaan peruselementtien kanssa. Luotan siihen, että piensisustuksella keittiön ilmettä voi vähän muuttaa. Vanha punaruskea laattalattia jää, mutta se saumataan uudelleen eri värillä. Tasot ovat puun väriset, sävy selvinnee tänään kun menemme keittöliikeeseen jatkamaan suunnittelua. Saamamme alustavat pespektiivikuvat vaikuttivat varsin hyville ja näyttää sille että keittömme uudistuu aikalailla.

Laitan tähän lopuksi muuttohässäkän keskeltä iltahämärässä napsaistut kuvat nykyisestä tilanteesta. Tunkkaista ja liian keltaista.


Näihin kuviin, näihin tunnelmiin. Ihanaa alkavaa viikonloppua sinulle ♥
 
-T-

Kommentit