Beigen ja hempeän punaisen liitto

Kahden kodin huonekalujen yhdistämisessä on omat haasteensa. Mitä jätetään, mitä laitetaan eteenpäin? Isolla kädellä tavaraa on viime päivät karsittu ja siitä huolimatta paljon vielä jää. Uusina asioina tähän taloon ovat tulla tupsahtaneet kanit häkkeinensä sekä kaikki rakkaat minikotini. Ne ovat jatkossa vahvasti osa sisustusta.

Pienen onnistumisen tunteen koin talon ongelmatilassa eli niin sanotussa takkahuoneessa. Niin sanottu sen vuoksi että takkaa siellä ei olla käytetty juuri lainkaan suunnitteluvirheestä johtuneen epäkäytännöllisen sijoittelunsa vuoksi. Tila on ollut hyvin pitkälti läpikulkutila, mutta nyt sinne on keskitetty monet toiminnot. Vierassänky, atk-työpiste, kanihäkki, minikodit sekä nuorimmaisen lelujen säilytys. Eli kaikki ne, joille talossa ei ole omaa huonetta on jouduttu mahduttamaan samaan tilaan. Homma on vielä kesken, mutta vierassängyn ympäristöstä tuli kiva. Silmäni nauttivat suunnattomasti tuosta beigen ja pinkin yhdistelmästä; se on jotenkin todella rauhoittava.

Ehkäpä laitan lisäkuvia tilasta vielä joskus, mutta julkaisukelpoisia en millään nyt onnistunut näpsimään tuosta ainaisesta hämärästä johtuen.
Huonekalut ovat nyt muutettu ja niiden pyörittely saa pienen tauon. Kohta toimeen on tartuttava kuitenkin uudelleen lattiaremontin tieltä. Aloittanemme projektin keittiöstä, kodin sydämestä. Hurjan hyvällä tuurilla keittiö saadaan jouluksi valmiiksi, mutta niin pitkälle en tohdi vielä edes ajatella. Varaudun siihen, että perheemme murkinoi tänä jouluna romanttisesti valmisruokaa olkkarin lattialla. :)

Kommentit

Lähetä kommentti

Kiitos, kun vierailit blogissani!