Askartelunurkkaus

Moikkista moi, piiiitkästä aikaa! :)


No niin siinä on näyttänyt käyvän, että sisustelut on minun kohdalta nykyisin jäissä. Sisustusblogiini ei ole oikein ollut kerrottavaa. Taisi kiivaasta touhuntäyteisestä kesästä jäädä jonkinlainen ähky 
ja siksi kaipaan sisusteluista vähän taukoa. 

Sisustelut liittyvät enemmänkin tarpeeseen. Kuten että tarvitsin oman askartelu- eli ministelynurkkauksen. Olemassa olevan ompelunurkkaukseni oli siihen tarkoitukseen liian pieni.

Sain kuin sainkin lohkaistua pikkuruisesta olohuoneestamme harrastustani varten kohtuullisen kokoisen työpisteen. Nukkekoti toimii tilanjakajana ja sen taakse jää työskentelypisteet askartelulle ja ompelulle (ts kaikenlaisille vähän ikävämmänkin näköisille purkeille ja purnukoille). Muutos syntyi olemassa olevilla huonekaluilla ja tarvikkeilla. 

Suurehko kanihäkki siirtyi eteisaulan portaikon alle, jonne se olisi pitänyt laittaa itseasiassa jo alun alkaenkin. Se on talon alakerran rauhallisin ja hämyisin paikka.Tässä omassa nurkkauksessani tulen viihtymään pitkät tovit, silti voin olla aivan läsnä muulle perheelle. :) Työpöydän sekamelska ja keskeneräiset projektit jäävät mukavasti piiloon katseilta. 

Nykyisistä aikaansaannoksistani voit lukea enemmän 
Pikkuinen Koti -blogistani! 
Tervetuloa mukaan! ♥ 

-T-

Kommentit

  1. Kiva, kun on järjestynyt oma askartelunurkkaus. Siellä saa puuhastella omaan tahtiin :)

    VastaaPoista

Lähetä kommentti

Kiitos, kun vierailit blogissani!