Minimaailma

Lämpöistä huomenta! ♥

Ihan alkuun haluan toivottaa tervetulleeksi kaikki uudet lukijat. Aivan mahtavaista että teitä on jo niin paljon ja uusia lukijoita intoutuu vielä mukaan! Olette minulle hirmuisen tärkeitä! ♥

Sitten itse postaukseen.
 
Pääni on pehmennyt näissä helteissä.
 
Tai niin ainakin väittää tyttäreni katsellessa askartelujani. Hurahdin nimittäin rakentelemaan pienen minimaailman Ikeasta ostamaani pieneen kasvihuoneeseen.
 Tämä kokonaisuus muistuttaa ihan sattumalta hieman Potterin Petteri Kaniinin satumaailmaa. Tarvikkeet löytyivät tässä vaiheessa vielä kotoa lukuunottamatta tuota pientä astiastoa, joka eilen tarttui mukaani kirpputorilta. Valkoisen kirjahyllyn rohmusin itselleni äidiltäni jo keväällä. Hän oli saanut kassillisen nukkekotitarvikkeita lastenlasten leikkeihin, mutta eipä arvannut että oma tytär oli leluista eniten kiinnostunut. :) Tuo kirjahylly nimittäin muistuttaa minua hirmuisesti lapsuusystäväni nukkekodista, jota aina suuresti ihailin.
 
Luulen että tämän minimaailma -innostus on muhinut minussa jo pidempään ja olen toiminut alitajuisesti siihen suuntaan. Nyt se pääsi viimein pulpahtamaan käytäntöön ja muuttui todeksi.
 
Olen aivan innoissani. Aion hurahtaa tähän minimaailmaan vielä enemmän. Tästä voisi ja taitaa tulla  uusi harrastukseni, aivan ehdottomasti. 
 
Nyt alkaa nukkekodin etsintä. Tai rakennus. Saas nähdä.
 
Niin jännittävää! :D
 
Onko täällä muita minimaailmoihin hurahtaneita? Hyviä vinkkejä alkuun pääsemiseksi otetaan vastaan riemusta kiljuen!
 
♥lla T 

Kommentit

  1. Ihanan söpö minimaailma! <3 Täällä yksi hurahtanut, joka on kunnostanut äitinsä vanhaa nukkekotia ja katsellut leluosastoilla nukkekodin tarvikkeita muiden viisi vuotiaiden tyttöjen kanssa. ;) Projekti on vielä hieman kesken. Teen siitä postauksen, kunhan saan sen suht valmiiksi.

    VastaaPoista
  2. Onpa söpö "kasvihuone". Tuosta minimaailmasta innostuu kyllä helposti. Nukkekotiharrastajilla on omia näyttelyitäkin, niistä saa hyviä ideoita ja voi ostaakin jotain.:)

    VastaaPoista

Lähetä kommentti

Kiitos, kun vierailit blogissani!