Pieni olkalaukku DIY


No hellurei ja hellät tunteet :)
 
Viikko hujahtaa silmissä, eikä perässä pysy. Etukäteen olin ajatellut tekeväni tällä viikolla vaikka ja mitä nyt kun lapset ovat mummulassa lomailemassa. Ei pitäisi ajatella aina niin paljon. ;)
 
Ilmeni kuitenkin tarvetta pienelle mustasävyiselle olkalaukulle, enkä mieluista saati sopivan hintaista onnistunut kaupasta löytämään. Toisaalta minulla oli käyttämättä erään mekon yläosa (alaosan leikkelin toiseen projektiin, josta ehkä myöhemmin) ja kaikki ompeluvehkeet ihan "hollilla", joten...
 


 
Vapaalla kädellä leikellen ja pikaisesti perusompelutaidoillani ommella-surruuttaen polkaisin tällaisen pienen kassin. Nappi ja helmet löytyivät omasta takaa. Olkaimeksi valikoitui edesmenneen aamutakin satiininen vyönauha, jonka jostain kumman syystä oli päättänyt vielä säästää. Alkuun ajattelin sen virkata, mutta käyhän tämä näinkin.
 
 
 



 
 
Puhelintasku pitää toki laukussa olla myös .
 
 
Mitään ohjeita minulle ei tietenkään tähän ole. Vierastan ohjeita.
 
Tämän postauksen jutun juuri oli ehkä siinä että uskaltautuu kokeilemaan. Tekee vaan. Välillä joutuu purkamaan ja pettymään, ottaa aivoonkin, mutta sittenkin tekee vaan. Sillä tavalla oppii itsestään ja  taidoistaan sekä samalla saa myös mahdollisuuden onnistua.
 
Ja pointti oli tietenkin myös se, että
ennen luopumista kannattaa kerran vielä katsoa uusin silmin.
 
♥♥♥
 
 
Torstaisin terkuin,
 
-T-  

Kommentit

  1. Oi, miten suloinen ja persoonallinen laukku! <3 Olen samaa mieltä, aina ei tarvitse olla valmiita ohjeita, senkun vaan kokeilee ja tekee. :)

    VastaaPoista
  2. No siis wow!! Kyllä tuli hieno laukku! Noin pitäis itsekin vaan uskaltautua tekemään. Kokeilemaan. Kyllä se joskus ainakin onnistuisi :D Sinä ainakin onnistuit toooodella hyvin :)

    VastaaPoista
  3. No näin sitä saa kun osaa, wau!

    VastaaPoista

Lähetä kommentti

Kiitos, kun vierailit blogissani!