Mummulan wc

Töttöröö täältä mummulan remppatohinoiden keskeltä. :)
 
Mummu ei niin innostunut jakamaan vessansa taikka muidenkaan huoneittensa kuvia täällä blogissa, mutta pari vilautusta tämänhetkisestä muutoksesta hänen luvallaan kuitenkin...
 
Ihan alkutilanteen kuvaa minulta ei sitten löytynytkään, mutta vaaleasävyinen, pystyraitainen tapetti kiersi vessan seiniä. Tapetti oli pahoin jo ruopunut ja osittain tummunutkin.
 
 
 
 
Tapetti: Living Walls -mallistosta, non-wowen
Maali: Tikkurilan sävykartan V484 (Ajopuu)
 
Tapettiseinää päätettiin nostaa aiempaa korkeammalle, mikä ei ollutkaan huono ratkaisu. Boordiksi ajattelimme alkuun valkoista puista koristelistaa, mutta sen asentaminen tuntui meille kohtuuttoman vaikealle (jiiriin asennus koristelistassa ei onnistu minulta, vielä). Päädyimme leikkaamaan tapetista lautaa poikittain ja kyllähän tämäkin toimii. :) Myös mäntyinen kulmakaappi vaihtoi värinsä valkoiseen, mikä raikastaa osaltaan vessan ilmettä.
 
Itse olisin valinnut vessaan valkoisen lautakuosisen tapetin, mutta mummu pelkäsi valkoista vessassa ja halusi nyt hieman väriä.
 
Nyt tila näyttää ihan kuten mummulan vessan kuuluukin näyttää. Oikeastaan ihan kiva ja ainakin erilainenhan siitä tuli. Tapetti on helppo vaihtaa, jos mieli muuttuu.
 
Pientä stailausta aion vessaan vielä tehdä; taulu, käsipyyhkeet ja matto... Pientä ostelua vielä siis luvassa. 
 
Mutta nyt kutsuu maalitela!
 
Perjantaiterkuin,
 
-T-
 

Kommentit

Lähetä kommentti

Kiitos, kun vierailit blogissani!