Lattiaprojekti sai alkunsa

Huomenta! :)
 
Rivitalokodin lattianvaihto -projekti käynnistyi ja homma etenee.

 
Eilen purin olohuoneen lattiaa mielenkiinnolla, koska eihän minulla tietenkään ollut mitään käsitystä mitä laminaatin alle on jätetty. Alta löytyi solumuovi, vanha alkuperäinen muovimatto sekä hyväkuntoinen betoni.


 
Ihmettelen vain jonkun ideaa asentaa muovimaton päälle lähestulkoon samanlainen laminaatti. Ei ihan passaa minun järkeen, mutta eipä haittaa. Ne lähtee nyt kuitenkin molemmat.
 
 
Tietenkin kävin jo hypistelemässä laminaatteja. Mallikappaleen kanssa on kotona pyöritty ja kyllä tässä taitaa olla minun tuleva lattiani. Malli on Reg Taiga Oak, sävy tammi. Sävy sopii kotini värimaailmaan ja kuosi jäljittelee lankkulattian tunnelmaa.
Kaiken lisäksi hinta ja laatukin miellyttävät. :)
 Tämä kuva on napattu laminaattipaketin kyljestä.Vielä pari päivää töitä ja sitten alkaa loma-loma-loma. Ji-huu! :D
 
Miljoona hommaa on tälle lomalle kasaantunut mutta antaa mennä vaan. En minä niin sen lötköttelyn perään kaipaile. Jos kesä jatkuu näin kylmänä niin eipä tuo aurinkotuoli kyllä kovin houkutteleiskaan. 

Eritoten näinä kylminä ja sateisina päivinä pitää yritetään jaksaa ajatella tuo ansaittu lomajakso vapaaksi töistä. Ei anneta sään pilata sitä! ♥
 
Kepoista keskiviikkoa!

-T-
 

Kommentit

 1. Mukavalta näyttää tuo valitsemasi malli, ihan sinun tyylinen. :) Minullahan sitä lomaa ei olekaan, no mitä nyt 4 päivän "loma" eli vapaat heinäkuun puolessa välissä ja siihenkin teen 6 yötä, että saan ne vapaat. Muuten on sitten lyhkäisempiä vapaita. Mutta, joka päivästä pitää nyt nauttia! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllä, kyllä! Nuatitaan elämästä ylipäätään! :D Sinulla on siis magiat päivät eessä päin! ♥

   Poista
 2. Hyvä valita...kaunis sävy tulee lattiaan...:)

  VastaaPoista
 3. Kauniilta näyttää lattiavalintasi!
  Käytiin kaverin kanssa tänään Prismassa ja siellä eksyttiin laminaatteja katselemaan ja haikailemaan niiden perään ;) Itseasiassa tuontyylistä taidettiin kuolata :)

  VastaaPoista
 4. Hei, googlailin tuota käyttämääsi laminaattia ja päädyin blogiisi. Mietimme tuon samaisen laminaatin laittamista omaan tulevaan kotiimme ja siksi kysynkin, olisiko sinulla kuvaa siitä, miltä se isommalla pinta-alalla näyttää. Terkuin, Päivi.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Valitettavasti kuvia ei taida olla. Asuntokin on nyt myyty, joten en pääse niitä enää ottamaankaan :/ Mutta parissa kuvassa lattiaa näkyy. Kuva löydät näistä linkeistä http://teijuliini.blogspot.fi/2014/08/intoa-taynna.html ja http://teijuliini.blogspot.fi/2014/07/ruutua-keittiossa.html Lämpimästi suosittelen kyseistä lattiaa. Käyttökokemuksena voin kertoa mm että mattaisuutensa vuoksi tahrat eivät siinä näy. Lisäksi elävä pinta antaa anteeksi pölyn yms. Lattia ei ole liukas. Sävyltään se sopi loistavasti moniin huonekaluihin ja väreihin. Ja tuon lattia kyllä ihastutti monia ostajaehdokkaita (tai niitä jotka ennättivät asuntoa käydä katsomassa. Asunto meni nimittäin aika vikkelästi kaupaksi. :) Suosittelen kyllä lämpimästi tuota laminaattia!! :)

   Poista
 5. Kiitos vastauksesta ja kuvalinkeistä sekä käyttökokemuksista! Auttoivat kovasti eteenpäin. Todennäköisesti laitetaan tuota samaa laminaattia, koska ihastutti myös meitä. Kiitos vielä ja mukavaa syksyä :) Päivi.v

  VastaaPoista

Lähetä kommentti

Kiitos, kun vierailit blogissani!