Haaveilua omasta ompelu- ja askartelunurkkauksesta

Se on varmaan muhinut alitajunnassani ostaessani vanhan ompelukonepöydän, joka tosin vielä odottaa pintakäsittelyä. Vaihdoin myös olohuoneen järjestystä (juu, taas) ja yksi nurkka jäi "vahingossa" tyhjäksi.
 
Niistä se ajatus lopulta sitten lähti. :)

Askartelun ja ompelemisen aloittaminen on aina yhtä tuskaa ja puhtaasti siksi, että välineistön esille ottaminen on niin työlästä. Tuttua?  Välineillä ei ole oikein omaa paikkaansa vaan ne ovat sijoiteltuna kodissa sinne, missä sattuu tilaa olemaan. Ja yleensä juuri vaikeimmassa mahdollisessa paikassa. Näin ainakin meillä.
 
Olen usein ihastellut bloggareiden työ- ja askartelunurkkauksia ajattelematta koskaan että sellaisen voisin saada itsekin. Olen jotenkin mieltänyt että sitä varten tarvitsisi oman huoneen.
 
Kunnes tuo tyhjä nurkka olohuoneessa sai lampun syttymään. Ja se vanha ompelukonepöytä. Koska en tee kalliita huonekaluhankintoja, ostin käytetyn edullisen ja elämää nähneen laatikoston.
 
 
 
 
Tällaisenaan se ei kyllä tule kyseeseen, vaan jotain aion sille tehdä.
 
 

Se on kuulkaat jo torstai ja huomenna taas perjantai! Ihanata-ihanata!
Viikonloppuna taidan laitaa hihat heilumaan tuunauksessa olevien juttujeni suhteen!
 
Blogini arvontaan ennätät vielä mukaan!
Suorinta tietä sinne pääset vaikkapa tästä!

♥:lla T

Kommentit

  1. Tuttu tunne!! Itsekin odottelen askartelunurkkausta, joka on tarkoitus tehdä työhuoneen muodossa yläkertaan, jahka sinne asti remontissa päästään. Tavaroiden roudaus ees taas vie mielenkiintoa askartelultakin, kun tavarat ovat hujan hajan siellä täällä. MIelenkiintoista nähdä, milaisen nurkkauksen saat aikaan! :)

    VastaaPoista
  2. Jännityksellä kyllä odotan sitä itsekin! :D Tilaa on lopulta meillä niin vähän!

    VastaaPoista

Lähetä kommentti

Kiitos, kun vierailit blogissani!