Askartelu- ja ompelunurkkaus

 
Blogiani seuranneet tietävätkin jo inspiraatiostani luoda pieni ompelu- ja askartelunurkkaus olohuoneeseen. Olohuoneen nurkkaukseen siksi, että omaa huonetta minulla askartelulle ei ole käytettävissäni.
 
Yksi asia johti toiseen ja nyt minulla on oma harrastenurkkaus. Luulisin, että tämä nurkkaus inspiroi minua jatkossa ompelemaan, askartelemaan ja tuunailemaan entistä enemmän. :)
 
Tuunatun laatikoston (josta kerroin aiemmin) päälle nostin lasi-ovisen vitriinin. Lasit peitin dc-fixillä. Näin tavarat säilyvät silmiltä piilossa. Vanhan ompelupöydän hioin ja maalasin kertaalleen. Sekoittelin maalit vanhoista huonekalumaalin jämistä (valkoista ja ajopuuta). Sävystä tulikin ihan kiva ja meidän olkkariin passeli. Suhumaalilla peittyi penkin lisäksi lasten vanha vihreän kirjava peltisanko. Dc fixillä tuunasin purjevene -naulakon sinivalkean rungon harrastenurkkauksen tyyliin sopivammaksi.
 
Kaikkein kivointa tässä projektissa oli uusiokäyttö -meininki. Tuunata vanhasta uutta. Kaupasta en hankkinut dc fixin ja lipaston vetimien lisäksi mitään muuta, vaan tavarat löytyivät kirpparilta, Tori.fi:stä tai omasta takaa.
 
 
 
 

 


 
 

 
 

 
 
 
 


 
 
 
 

 
Kirjastosta lainasin muutamia virikekirjoja. Nyt on opettelussa isoäidin neliö. Homma, joka minun olisi pitänyt opetella jo aikaa sitten, mutta saamattomuuttani en ole lopulta kehdannut. :)
 Muikean makoista maanantaita Sinulle! ♥
 
-T-
 
p.s Söpöiset kiitokset uusille lukijoille! Teitä on jo puolisataa!!! :D
Olette tärkeitä jokaikinen! ♥♥

Kommentit

 1. Voi kun kiva pieni puuhastelunurkka :-) Ja tuo ompelupöytä varsinkin on kyllä ylisöpö <3
  Ihanaa päivää! :-)

  VastaaPoista
 2. Kerrassaan upea ompelunurkkaus!!!!
  Kyllä tuolla nyt syntyy vaikka mitä ihanuuksia!!!!
  Aurinkoa päivääsi Teijuliini<3

  VastaaPoista
 3. Nurkkauksesta tuli kaikkine yksityiskohtineen ja tuunauksineen kerrassaan ihana! <3 Varmasti inspiroi tekemäään, kun nurkkauskin on itse tehty! :) Tosi hauskaa on myös, että kaikki on tosiaan kierrätettyä ja itse tuunattua.

  VastaaPoista
 4. Tuolla kyllä kelepaa surruutella. :) Vitsit, noita sinun ideoita. Minulla on nyt ollut sisustusajatukset seesteisemmällä kannalla, olen tullut siihen tulokseen, että olen saavuttanut jonkinlaisen rauhan sisällä, kun ei tarvi myllätä. Onhan sitä toki aina jotain fiksattavaa, mutta ei ole enää sellaista pakkomiellettä niinkuin ennen. Ja täytyy sanoa, että tämä uusi työ/elämäkin on auttanut asiaa, kun on jonkinlainen rytmi päivässä. Minullakin olisi muutama tuunaus, mitkä pitäisi maalata- mutta täytyy hankkia ensin maalia ja sitten se inspiraatio.
  Ihanaista keskiviikkoa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. :) Niin se Anne tämä elo mennee. Välillä myllerrytyttää ja välillä kaipaa vaan rauhaa. Myllerrykset iskee muhun puuskina, ja sitten on pitkiä taukoja. Hyvä näin. Ei aina jaksa eikä aina tartte. ♥ Ihanaa työviikkoa sulle! Sulla on nyt työvaihe päällä; naati, naati! ♥

   Poista
 5. Kylläpäs tulikin soma askartelunurkkaus! Innostaa varmaan kahta kauheemmin näpertelmään kaikkea uutta kivaa :) Ja tuo tuunattu tuolihan on niin hyvä tuossa; pieni,näppärä ja muutenkin kiva!

  VastaaPoista

Lähetä kommentti

Kiitos, kun vierailit blogissani!