Olohuoneen lemmikkinurkkaus
Ei siis mitään uutta. Kotia ja kania. Kania ja kotia. Välillä töitä. Näillä.

Haisuli -nimi ei oikein ota istuakseen tälle meidän koikka-loikalle. Toisekseen sillä on niin erikoinen piirto tuossa otsassa, että tekisi mieli nimetä poju sen mukaisesti. Mieleeni tulee vain kukka-aiheiset nimet ja sellaiset taitavat harvoin sopia pojalle. Vai olenko mä vaan ihan fossiili?

Oiskos sulla nakata ideoita tämän otuksen nimeksi? :)
 
-T-

Kommentit

 1. Hieno pesä Haisulilla, tai mikä lopulta nimeksi tuleekaan! :-D Ei nyt yhtäkkiä hoksaa kukka-aiheista pojan nimeä :-)

  VastaaPoista
 2. Tosi hienosti istuu kyllä sisustukseen tuo lemmikkinurkkaus! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiittikset, Marianne! Mäkin olen hirmu tyytyväinen tuohon häkkiin; kyllä se on hintansa haukkunut jo mennen tullen. :)

   Poista
 3. Salama tuli ekana mieleen :)
  Entäs Kullervo?

  t. Vivismamaliini

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kullervo tai Kullero? Kulleron kukka muistuttaa vähän tuota piirtoa... Makusteltiin eilen jo uutta nimeä ja joo. Hellittelynimiä alko löytyä; Kulperi, Kurrelo (nuorimmaisella nimi ei alkuun suussa taipunut)... :)

   Poista
 4. Kanisi on tosi söpö. Minulle tuli mieleen Narsku. Miksei Kullerokin kävisi. Pupun persoona merkkaa. Kun meille suunniteltiin koiraa, ajattelin nimeksi Sointu. Kun se sitten tuli, niin ei nimi istunutkaan sen persoonaan, siitä tuli Melissa :) Kiva koti pupulla.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Se on kyllä justiinsa niin että kaikki nimet eivät vain natsaa kaikille. Ja rakkaimmat saavat usein monta nimeä, kuten vaikka MööMöö. :D Aamuisin tämä pupulainen juttelee mulle möö-möö -juttuja ja kiehnää jaloissa. On se ihuna. ♥

   Poista
 5. Söpö kanipoika! Miten ois Kaapo, se ei ole kyllä kukan nimi?

  VastaaPoista

Lähetä kommentti

Kiitos, kun vierailit blogissani!