Kanin uusi koti

Huoh. Olihan siinä. Ruuvimeisseli ja ohjeet (osittain syödyt). Kasa puuta ja paljon muuta irtonaista härpäkettä. Päättäväinen emäntä.

 
 
Sekä jössi. Joka tykkäsi niistä ohjeista.
 

 
 
 
 


Tuli kuntoutusta emännän jokin aika sitten katki-poikki menneelle oikealle kädelle.
Ja tuli rakot.
Vaan nyt on meidän kanille uusi koti. Ja ai että se on sievä.
 
Majan varsinainen asukkikin ihastui tähän alkuhämmennyksensä jälkeen. Portaat ja ylhäältä alas laskeutuminen oli alkuun vähän kummallista ja muutaman mielenosoituksellisen takajalka-pamauksen sai emäntä kunniakseen. Aamulla se kehräsi kuitenkin taas jo tyytyväisenä eikä portaat enää paljoa vauhtia hidastelleet.
 
No niin. Nyt kanien ihmeellisestä maailmasta aikuisten maailmaan. Töihin siis.
 
Mukavata torstaita, kuomaseni. ♥

Kommentit

 1. Ihana maja! ♥ Sopii sisustukseen kivasti. Ja ihana on asukki myös. :)

  VastaaPoista
 2. Voi miten mukava koti on nyt lemmikillä :)

  VastaaPoista
 3. Hieno kodin pupu on saanut! Ja kiva kuulla, että asukaskin on tyytyväinen ;)

  VastaaPoista
 4. Siitä tuli kyllä niin upea! Tekisi mieli tilata meidänkin loikkijalle samanlainen, mutta se taitaa olla jo niin kiintynyt nykyiseen, että taitaa jäädä haaveeksi.. ehkä :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Pian näytti onneksi meidän koikkeliini tähän mökkiin hurmaantuvan. Vapaana ollessaan (eli suurimman osan vuorokaudesta) menee mökkiinsä makoilemaan, syömään tai possuherransa (pehmolelu) kanssa ilottelemaan. Hormoonihuurut on niin kovat :) Ensi viikolla kutsuukin kastraatio, joka toivottavasti mieltä vähän rauhoittaisi. Tiedä vaikka tulevaisuudessa meille kotiutuisi toinenkin kani, ehkäpä rouva-sellainen... :)

   Poista
 5. Kaunein kaninkoppi minkä olen ikinä nähnyt, ihanuus.

  VastaaPoista
 6. Hei, Kiinnostaisi onko ollut hyvä tuo kanin koppi? Zooplus myy nyt vähän erinäköistä tollasta. Mietin olisko meidän puputtajalle hyvä? Jyrsiikö kani koppia?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Meidän puput ovat jättäneet kopin rauhaan eivätlä ole sitä juuri maistelleet :) Muutenkin ollaan oltu hirmu tyytyväisiä tähän malliin, mukavaa on tuo kerroksellisuus. Ainut miinus on että alakertaan ei sovi suurempi vessalaatikko, kun oviaukko on niin pieni. Niinpä meillä vessala onkin yläkerrassa, kopin alla.

   Poista

Lähetä kommentti

Kiitos, kun vierailit blogissani!