Tv-tason uusi ilme

Tv-tason tuunauksen olen tällä erää saanut päätökseen.
 
Alkuun näkymä, josta kuumehouruissani sain huikeen idiksen.

 

Ja pienen tuunailun ja maalailun jälkeen...


 
 

Tason maalasin kahteen kertaan Tikkurilan Empire -kalustemaalilla. En halunnut pinnasta tasaisen valkoista, vaan halusin vanhan sävyn kuultavan paikoin hieman läpi. Taso ei ole uusi, eikä sen tarvitsekaan näyttää uudelta.
 
Kuumehouruissani saamani idea tason tuunauksen suhteen liittyi noihin lasiovien ristikoihin. Koska en ole ammatiltani puuseppä, turvaudun muihin konsteihin. Ristikot haaveilin tekeväni dc fixin avulla, mutta paikallisesta KodinTerrasta valkoinen dc fix oli loppunut. Löysin rullan valkoista pvc-teippiä, jolla pääsin kokeilemaan ristikoiden teippausta ja niiden sopivuutta oviin. Minulla ei ole nimittäin taitoa nähdä asioita mielessäni, vaan kaikki pitää nähdä liveneä ennen suurta tuomiota.
 
Kolmiulotteisuutta ristikoihin kokeilin saada lasimaalilla.
 
Ristikot miellyttävät malliltaan minua ja sopivat tyylillisestikin tähän tasoon. Ehkä kuitenkin etsin käsiini sen valkoisen dc fixin ja rakentelen nuo vielä paremmin. Valkoinen pvc-teippi on hieman läpinäkyvää. Mutta ideana teippaus on ihan kiva. Kaikkea ei tarvitse rakentaa vaan joskus voi vähän "huijata" silmää. :)
 
 
 
 
Laitan lisää kuvia lopullisesta lopputuloksesta tuonnempana.
 
Ihana aurinkoinen on suvainnut esiintyä viime päivinä paljastaen samalla karsean likaiset ikkunat sekä lukuiset pölypallerot siellä sun täällä.
 
Kevät. ♥
 
Kevään lapsena tämä on ihan ehdottomasti minun vuodenaikani. Takapihakin alkaa pian olla sula; hauska juttu sinänsä, koska en ole vielä aiemmin sitä oikein kunnolla nähnytkään. Oma pikkiriikkisen pikkuinen pihani. Ehkä vielä joskus sen läpi mutkittelee kivipolku, jonka ympärillä on rehevät perennapenkit.
 
Loppuviikon arki-illat aion uhrata kuitenkin sisäsiivoukselle ja viikonlopun toisen päivän Ikealle. Lista Ikeaan tuntuu kasvavan päivä päivältä, onpa kummallista kerrassaan!:D
 
Mukavaista loppuviikkoa sinulle!
 
-T- 

Kommentit

 1. Tasostahan tuli todella kiva! Tykkään erityisesti siitä, että vanha maali kuultaa hieman valkoisen maalin alta. :)

  VastaaPoista
 2. Hieno duunaus Teijuliini!! Taso on ihana!!!
  Mielenkiinnolla odotan uutta postausta, jossa lisää kuvia tasosta!

  VastaaPoista
 3. Vau, oikein onnistunut tuunaus, todella kiva :)

  VastaaPoista
 4. Ainakin se on itse tuunattu, se on parasta! Mitään puuseppiä tarvita... ;) Ja kyllä se sopii tuonne meidän olkkariin paremmin valkoisena. Riittää kun sohvat ovat tummat. Kiitos kommenteistanne! ♥

  VastaaPoista
 5. Hyvin kyllä onnistui tuunaus, näyttää tosi kivalta valkoisena! Ja ristikot todellakin sopivat tason tyyliin hyvin :-)

  VastaaPoista
 6. No voi mahoton taasen, että on välähtänyt! :D
  Ihana, kun jollain muullakin niitä "ideoita vaan tulee.."
  Hei, mistä saat tuon syrämen tekstiin?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin justiinsa! :) "Mistä näitä ideoita oikein tulee? Tuo sydän tulee Alt+3 (3 sieltä numeronäppäinosiosta, ei yläriviltä) ♥♥♥

   Poista

Lähetä kommentti

Kiitos, kun vierailit blogissani!