Sisustukseen sopiva kanihäkki

 
Pieni valkoinen kani -blogista bongasin tämän upean kanihäkin jonka hankintaan mekin päädyimme. Häkkiä myy eläintarvikeverkkokauppa Zooplus (www.zooplus.fi).
 
Vaikkakin meidän hurmaava koikka-loikka onkin vapaana aina kun vain joku on kotosalla, tarvitsee hän ehdottomasti omaksi tilakseen ja yösijakseen vain parasta. Ja tietenkin näin sisustusmieliselle emännälle myös häkin ulkonäöllä on väliä! Häkissä on Haisulille mukavasti tilaa ja siivous on helppoa. Hintavahan tämä tietenkin oli, mutta päätimme kerralla hankkia kunnollisen häkin.
 
 

Toimitus Saksasta taitaa olla aika nopea; aamulla tein tilauksen ja nyt tuote on jo matkalla. Jokohan tuo viikonlopuksi ennättää kotiin?

On se tuo Haisuli kyllä hauska vekkuli kaniksi. Metkaa kaikkinensa opetella tuntemaan tämä valloitava, utelias ja tunteikas persoona. Ollaan ehditty tässä näkemään mielenosoitukset ja hellyyden puuskat. Voi jösses sentään! :)
 
Mukavaista viikkoa Sinulle!
 
-T-

Kommentit

 1. Oi, miten kaunis häkki! Kyllä Haisulin varmasti kelpaa siellä asustella teidän ollessa poissa. :)

  VastaaPoista
 2. Todella tyylikäs häkki. Olisinpa tiennyt tuollaisesta silloin, kun meillä oli pupuliini :)

  VastaaPoista
 3. Minäkin olin yllättynyt, että valikoimaa löytyy näinkin paljon. Alkuun mietin että tuunailen kaapin itse esim vanhasta vitriinistä mutta kyllä tämä valmispakkaus vei tällä kertaa voiton. :)

  VastaaPoista
 4. Siis kerrassaan tosi tyylikäs häkki :) Itse käytän tuota kauppaa myös mistä olet tilannut häkin ja voin kertoa, että tuotteet ovat tulleet aina nopeasti ja muutenkin kaikki on toiminut loistavasti.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Onpa mukava kuulla :) Melkein en malta odottaa jotta pääsemme pupulle laittamaan uutta "kotia" ... ♥

   Poista
 5. Kaikkiin edellisiinkin postauksiin... siellähän on ihan kevät jo pitkällä! :)
  Ja nuo pitkäkorvathan ovat ihania! Minullakin oli pienenä tyttönä 2 poikakania ja yhtäkkiä niitä olikin 7 kania... :D
  Aivan ihania ovat. :)

  Reipasta päivää!

  VastaaPoista

Lähetä kommentti

Kiitos, kun vierailit blogissani!