Pyöreä pöytä kotiutui

 
No nyt on lopultakin pyöreää pöytää keittiössä. Ja täytyy sanoa että tuo pyöreä muotokieli kyllä hivelee minun silmääni. Voi kunpa niin kävisi myös peiliin katsoessa... ;)
 
 
 
 
Valkoisen pöydän löysin kierrätyskeskuksesta 15 eurolla. Se oli kauttaaltaan ehjä, mutta maalipinta kaipasi uusintaa. Entiset tuolit saivat vielä jäädä, mutta entrausta niille tein uusilla hupuilla. Tuoleja on vain neljä, vaikka istujia on usein viisi. Nou hätä. Erilaisuus täydentää. Joukosta poikkeava vanha puutuoli on luultavimmin jatkossa tuoli, josta meillä kovasti riidellään. ;)
 
Lapsiperheessä valkoinen kangas keittiössä ei ole paras mahdollinen valinta. Tuolia siirretään yleensä tarttumalla selkänojaan ja arvatenkin varsin pian viikon ruokalista on luettavissa tuolin selkämyksestä. No way. Siksipä asetin nojille Serafiinin ruudulliset kattausliinat. Ne on ehkes hieman helpompi pestä ja silittää kuin nuo huput. Toivoa sopii että ne pysyvät myös paikoillaan eivätkä luutua pitkin lattioita...
 
 
 
 

 
 
Ja TIETENKIN lopulta kävi niin, että YLLÄTTÄIN ne vanhat, jo kertaalleen hylätyt ja ikävästi roikkuvat verhot olivat SITTENKIN paremmat kuin vastikään ompelemani.
 
Voi että mua.
 
Joskus mä kaipaisin edes vähän, vaikka vain hippuisen verran johdonmukaisuutta tähän touhuuni, mutta on se ilmeisesti liikaa pyydetty. Näilläpä sitten taaplataan.
 

 
 
Nyt vois antaa köksän huilia hetken. Tai no ainakaan tällä hetkellä ei projekteja ole mielessä. Kollaasi se vain kutsuilee tuolla portaikossa. Ikävästi muistuttelee siinä kulkureitin varrella. Ensimmäisenä aamulla ja viimeisenä illalla.
 
 
Nyt mua vähän jänskättää; huomenna käyn tohtorilla ihmettelemässä ja tuumailemassa sitä hitoksen pahkuroista.
 
Jospa mie en romahtais...
 
Kepoisaa keskiviikko -illan jatkoa sinulle! ♥
 
-T-

Kommentit

 1. Tosi kauniilta näyttää!
  Tsemppiä huomiseen..:)

  VastaaPoista
 2. Nätti keittiö ja ihana pöytä!!!
  Haleja huomiseen, hyvin se menee <3

  VastaaPoista
 3. Hitokseen komia keittiö sulla! :) Mistä olet nuo tuolinpäälliset hommannut?
  Meillä tosin, kun tässä käy kaikenlaista remonttireiskaa, niin eivät uskaltaisi istua noihin tuoleihin. :D

  VastaaPoista

Lähetä kommentti

Kiitos, kun vierailit blogissani!