Miniatyyri -kasvari

No pääsinhän minäkin vihdoin kevään ensimmäisiin puutarhahommiin. Pientä vauhtia haettiin Ikeasta. Mittakaavassaan tätä hommaa ei nyt voi verratakaan viime kevään meininkiin maalla, mutta hälläkö väliä. :) Vaikutus mieleen on silti sama. Ihana seurata kasvun ihmettä. Odottaa pienten taimien syntyä ja kehitystä. Kevääseen en taida kyllästyä koskaan! ♥

 

 

 Tähän kasvariin kylvin kesäkurpitsaa, sitruunamelissaa ja sitruunabasilikaa. Laitoin myös itämään amppelitomaatin siemenet. Niitä en olekaan vielä aikaisemmin kokeillut kasvattaa.
 
 


 Mukaan Ikeasta tarttui keittiötarvikkeita, ruukkuja, kukkia ja muita pieniä sisustusjuttuja. Löysin myös tämän valaisimen, joka ei ollut hinnalla pilattu. Mielestäni se sopii täydellisesti eteisaulan lipaston päälle.


 
 
 
 
 
Aurinkoa ja pirteitä ajatuksia päivääsi! ♥
 
-T-

Kommentit

  1. Vautsi, mikä kasvari, en ole tiennytkään, että tuollaisiakin saa Ikeasta! Lamppu on myös sievä, Ikeasta löytää aina kaikkea kivaa!!
    Ihanaista iltaa sinullekin Teijuliini<3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Niin löytää! Kärryt täyttyvät siellä NIIN äkkiä! :)

      Poista
  2. Voi tuollaisen kasvarin haluaisin myös. Aivan ihana, ja lamppu myös hyvä löytö!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Viime keväänä minä etsimällä etsin vastaavanlaista, enkä löytänyt. Tämä on kyllä pienissä tiloissa ihan näppärä; saa kasattua takaisin ja ikkunat muovia joten ei tarvitse arkailla särkmisen kanssa. Muina vuodenaikoina tätä voisi käyttää asetelemille vitriininä, niin ainakin suunnittelin! :)

      Poista
  3. Todella suloinen tuo minikokoinen kasvihuone! ♡ Täytyypä pistää korvan taakse seuraavaa Ikean reissua varten. ;) Mukavaa viikkoa!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos, Marianne! Tää löytyy sieltä kukkaosastolta. :)

      Poista
  4. Stella Vanilja blogin kautta tänne tupsahdin, täällähän on oikein ihana blogi ja kauniilta näyttää :) Aurinkoista päivää!

    VastaaPoista
  5. Ikeassa on kyllä kaikkea ihanaa ostettavaa, tänään juuri tuota kasvihuonetta katselin:) Oikein ihanaa viikkoa!

    VastaaPoista
  6. Söpö kasvihuone, ja lamppu sopii tuohon pöydälle täydellisesti. Hienoja löytöjä! Kevätpuuhat on ihana aloittaa pienelläkin kasvihuoneella siitä isommasta haaveillen. Aurinkoisia kevätpäiviä sinulle!

    VastaaPoista
  7. Aina ei tarvitse näköjään kaikkea tehdä niin suureellisesti vaan pienemmässäkin mittakoossa voi löytää onnen tunteen! :)

    VastaaPoista

Lähetä kommentti

Kiitos, kun vierailit blogissani!