Kollaasi -haasteita

 
Suloista sunnuntaita! ♥
 
 
Tälle päivälle on tämän torpan emännän ohjelmassa maalausta ja kollaasi -puuhia.
 
Uusi ruokapöytä odottaa vielä käsittelijäänsä, mutta varsin pian se toivottavasti kotiutunee. Jännittävää; en ole koskaan nimittäin omistanut pyöreää keittiönpöytää. Hauska homma sinänsä.
 
 Harmillista tässä pöydän vaihdossa on se että joudun luopumaan tuosta lipastosta keittiössä; tila käy liian ahtaaksi. Olen haaveillut pyöreän pöydän ääreen kuutta istumapaikka ja näin ollen kulkuväylää tarvitaan.
 
  No mutta kaikkea ei vain voi saada, niin se vain menee. ;)
 
 
 
 
 
Tänään yritän vihdoin ja viimein päästä jatkamaan tuota kollaasi -projektiani. Taulut on hankittu ja ne on jo luonnosteltu paikoillensa portaikkoon. Haaste on siinä että koukut olivat seinässä jo valmiina paikoillaan entisten asukkaiden jäljltä. Vaatii siis pientä mielikuvitusta saada taulut täsmäämään niihin kollaasia muistuttavaksi muodostelmaksi!
 
Toinen haaste on sitten se taulujen sisältö! Siinäpä pulmaa kerrakseen.
 
Haasteita siis pullollaan on tämä päivä... :)
 
 
Haasteet on onneksi tarkoitettu selätettäviksi, joten eikähän tästäkin vielä valmista tule.
 
-T-
 
p.s Meillä yksi lapsista on kovassa kuumeessa. Laitan kädet kyynärpäitä myöten ristiin että me muut vältyttäis sairastumiselta...

Kommentit

 1. Kivan näköisiä kehyksiä, varmasti tulee hyvännäköinen kollaasi! :-)
  Voi ei, pikaista paranemista potilaalle, ja peukut pystyyn ettei muihin tule! Täälläkin ollut liikkeellä jotain
  ihme kuumetautia..

  VastaaPoista
 2. Tulee varmaan hieno kollaasi, itekin koitan täällä sommitella valokuvakollaasia olkkariin. :-) Vaikeeta on valita kuvatkin vielä kehyksiin... Pienimuotoinen haaste siis täälläkin menellään. :-) Toivottavasti muut säästyvät kuumeelta. Paranemisia lapsukaiselle!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Minä ajattelin lähteä täyttämään noita tauluja erilaisilla tapeteilla ja koristepapereilla. Jos sitten ajan saatossa niihin saisi sykähdyttäviä valokuviakin! :)

   Poista
 3. Odotan innolla uuden kollaasin valmistumista ja postausta siitä!!
  Toittavasti pikkuinen paranee pian!
  Puuhakasta sunnuntaita sinne!

  VastaaPoista
 4. Kivoja kehyksiä, tulee varmasti kaunis kollaasi!
  Minäkin haaveilen tuollaisesta kollaasiseinästä. En vain tiedä, mille seinällle ja mitä kuvia...Mutta tapettia kehyksiin...Se olisikin hieno idea!
  Mukavaa sunnuntaita :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tapetit ja kankaat ovat varsin simppeleitä; itsestäni noiden valokuvien täsmääminen kehyksiin (kuvien koko tiedot yms) on tuskaa joten tässäkin olen oppinut menemään sieltä missä aita on matalammalla! :)

   Poista
 5. Vastavierailulla :)
  Mulla on myös ollut kollaasi portaiden seinälle unelmissa jo kauan, mutta en vaan saa aikaiseksi. Mielenkiinnolla odottelen kuvia sun projektin edistymisestä. :)

  VastaaPoista
 6. Tervetuloa Christina! ♥ Aika hidasta on tuo kollaasin valmistuminen täälläkin; potkua antoi nuo ikävät tyhjät naulat jotka sentään saivat jotain täyttöä. Mitenkähän pitkään meillä katsellaan taulujen tehdasvalmisteisia kuvia..? ;)

  VastaaPoista

Lähetä kommentti

Kiitos, kun vierailit blogissani!