Kevätfiilareissa 


Mun mieli on niin keväinen tuon aurinkomölleröisen näyttäytyessä että innostuin siivouksen lomassa jopa olkkarin ikkunat pesemään. Nyt saapi päivä paistella sisään ihan tuutin täydeltä; ei nimittäin enää ahista. :)
 
Innostuin olohuonetta kuvaamaan. Tässä nyt oikeastaan näkee tuon tuunauksessa olleen tv-tason ja sen että valkoisena se natsaa meidän olkkariin paremmin.
 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 
 
 
 
 
 
 
 
Ensimmäinen pääsisäisasetelma syntyi näissä kevätfiiliksissä olohuoneen arkkupöydälle.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Viherpeukaloani on alkanut vihdoin kutkutella ja takapihan kohopenkit suorastaan huutavat mm kesäkurpitsaa. Se on muutoinkin isolehtisenä ihanan rehevä kasvi eikä satokaan ole yhtään hullumpi. Esikasvatushommat taitavat siis varsin pian kutsua. Mitähän kaikkea kivaa huomiselta Ikean reissulta löydänkään?
 
Miten sitä voikaan niin tykätä omasta kodistaan? Tämmöinen vanha mökki, 80-luvulta, ajallisesti pahimmoilleen. Silti. Olen tyystin rakastunut ja sydämeni näille neliöille antanut.
 
Keväisin fiiliksin,
 
-T-

Kommentit

 1. Oi miten suloinen linnunpesä herkuilla! Mistä tuo kaunis seinä on tehty. Näyttää kuin olisi laudoista, vai onko tapetti? Tosi kiva!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, Marianne! :) Tuo olkkarin seinä on rakennettu vanhan ladon laudoista ja se on kyllä kotini katseenvangitsija! ♥

   Poista
 2. Oi miten viihtyisän näköistä. Tuo linnunpesä on kyllä aivan suloinen! :)

  VastaaPoista
 3. Olet ollut kyllä ahkerana, kun ikkunatkin olet jo pessyt!!! Saisi kyllä pestä meilläkin, ovat aivan karseat auringon sopivasti niihin paistellessa, mutta maltan vielä hetken odottaa.... ihania kevät kuvia olet räpsinyt ja tv-taso on upea ja sopii tosi hyvin teille, duunailit sen hienosti!!! Nautihan viikonlopusta<3

  VastaaPoista
 4. Kaunista teillä!
  Minuakin häiritsee nuo likaiset ikkunat, mutta vielä en ole aikaiseksi saanut pestä niitä.
  Tv-tasosta tuli hieno ja ihana pääsiäisasetelma!
  Aurinkoista lauantaita :)

  VastaaPoista
 5. Ihanan näköistä! Tuo seinä on kyllä niiiiin upea :)

  VastaaPoista

Lähetä kommentti

Kiitos, kun vierailit blogissani!