Haisuli -poika

 
Maanantaiset huomenet!
 
 
 
 
 
Meidän viikonloppu suorastaan sujahti silmissä. Saimme uuden perheenjäsenen, kerrassaan valoittavan kääpiöluppa -poika Haisulin. Todella reipas ja utelias pupu, vaikka onkin vasta melkein vauva (4kk). Molemminpuolisen alkujännityksen jälkeen meillä asustaa jo nyt varsinainen koikka-loikka. Haisuli seurailee innoissaan lapsia ja väsyt se tulee lepuuttamaan takajalat pitkinä viereen. Pisut ja pöpänät se käy tekemässä omaan vessaansa, mutta toki muutamia vahinkonappuja tipsahtelee silloin tällöin muuallekin.
 
Sydämemme on aivan sulanut tälle töpöhännälle!
 
Muikeaa maanantaita!
 
-T-

p.s Huomasin että tämä oli 100. postaukseni! Huikeeta! Uusia lukijoitakin on tullut viime viikon aikana mukaan; kaikille lämpöisesti tervetuloa! ♥

Kommentit

 1. Voi mahoton mikä hurmuri siellä!! Onnea uudesta perheenjäsenestä, on varmasti mieluisa kaveri lapsille! :-D

  VastaaPoista
 2. Voi, kun se on söpö<3
  Kivaa viikkoa sinne:)

  VastaaPoista
 3. Vau, mikä söpöläinen <3
  Ihanaa alkanutta viikkoa!

  VastaaPoista
 4. Aivan mielettömän suloinen pötkylä ja karvapallero :)

  VastaaPoista
 5. Voi mikä ihana suloisuus. Niin herttainen :)

  VastaaPoista
 6. Paljon onnea uudesta perheenjäsenestä! :) On se kyllä niin suloinen ja hyvin samanlainen lepäilyasentokin kuin meidän pötkylällä. ;)

  VastaaPoista
 7. Aivan ihana pupu :) Meille muuttaisi kans heti pupu jos vain tilaa olisi hieman enemmän.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mekin asutaan ihan rivitalokodissa ja pupu saa olla vapaana vain alakerrassa, käytännössä noin 50 neliötä. Sopu sijaa antaa! :)

   Poista
 8. Teillekkö se tuo kani meni :) Soitin samasta ...liian myöhään :( Saa vinkata jos kuulet että poika luppanoita vapaana. Me asutaan oulun seudulla. Entistä pupu kova ikävä :( Onnea uudesta perheen jäsenestä! Valloittavia persoonia. Meidän pikku pomppijan etsintä jatkuu vielä :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tännepä tänne! :) Oon niin rakastunut tähän pupulaiseen että ihan mahoton! ♥ Murkkuikä hänellä menossa ja hormonikuurut välillä kauhiat; äitin (eli siis minun) jalka kiinnostaa TOSI kovasti. Papanamerkkailukin tuntuu vähän yltyvän. Suunnittelen kastraatiolle vientiä, mutta vielä vähän mietin. Onko kokemuksia? Suosittelisitko?

   Poista
 9. Meidän edellisella pupulla(kuva blogissa...paljon samaa kuin teidän pupussa) Oli "kulkuset" tallella :D Samat hommat oli silläkin. Rapsuttelusta piti kovasti ...ja kohta tuntuikin vähän liian hyvälle oli mun kättä astumassa :D Merkkailikin jossakin vaiheessa. Edellinen omistaja ei tiennyt kanin ikää. Joten ei viety sitä kastraatiolle...siinä kun on joku ikä suositus ja tietysti kanin terveys vaikuttaa myös.

  Oikukkaita aikoja tulee...onnen huuman jälkeen :) Kanit kun tressaa niin pienistäkin. Ihana niitä on katsella kun tekevät onnen loikkijaan <3 Ihanan häkin oot tilannut hurmurille. Mää en raaskinut sitä vielä. Tilasin valmiiksi samasta paikasta, ihan sellaisen ison tehdas häkin. Teen siihen alusta jossa rullat alla niin helppo vielä pitkänmallinen häkki suoraan pesuhuoneeseen puhdistettavaksi. Joskus sitten meillekkin tuo ihanuus. Kerrohan sitten miten se käytännössä toimii. Itseä mietityttää että kun se on puuta että narskuttaako kani niitä puisia osia.

  VastaaPoista

Lähetä kommentti

Kiitos, kun vierailit blogissani!