Mielen kohotustaAiemmin ostamani tulppaanikimppu oli jo siinä kunnossa että päätyi saksittavaksi ja kuvattavaksi.

Mielen virkistykseksi  hiissailin myös olohuoneessa huonekaluja yhdellä kädellä. Uudessa kodissa ei oikein tahdo malttaa odottaa näiden kokeilujen ja päässä muhivien ideoiden kanssa. Sohva ja nojatuoli ovat nyt vinottain. Kokeillaan vähän aikaa katsella elämää tästä perspektiivistä :)Tämä kotona oleilu alkaa jo nyppiä ja toisaalta kynnys lähteä liikkeelle alkaa käydä jo korkeaksi. Kaikenlaiset menot lasten vanhempainilloista alkaen tuntuvat kohtuuttomille. Pitää vain potkia itseänsä persuuksille ja mm völjäytyä ystävän kyytiin niin tulee myös lähdettyä. 

Suunnitelmani osittaisesta työhönpaluusta nekin taitavat kariutua alkumetreillä muutamiin kompastuskiviin. Nyt jos koskaan pitäisi löytää virtaa ehkäistä masennusta, joka selvästi kolkuttelee nurkan takana.

Vinkkailkaapas minulle muistin virkistykseksi keinoja mielen piristämiseen! :)


-Teija

P.S Tiesitkö muuten että tänään on vietetty Maailman Syöpäpäivää? Aiempina vuosina minä en olisi tiennyt, mutta nyt se kolahti. Asiat on pitänyt aina oppia oman kokemuksen ja kantapään kautta, niin kai sitten tämäkin...


Kommentit

 1. Kuulin radiosta ja luin lehdestä syöpäpäivästä. Kauheaa, että niin monella tutullanikin on se ollut, mutta suurin osa heistä on kyllä selvinnyt ja elää nykyisin normi arkea:)
  Hoidot ja lääkkeet kyseistä tautia vastaan kehittyvät koko ajan!
  Tsemppiä sinulle Teija, kyllä kaikki järjestyy vielä! Huonekalujen muuttelu piristää ainakin minun mieltä...muita mielen piristäjiä voisivat olla leipominen ja kuvaaminen leipomuksista tänne blogiin, jos voi, osta itselle jotain tai ota aika kasvo, päähieronta tms.hoitoon...siinäpä joitain piristäjiä:) Mukavaa iltaa sinulle Teija:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Leipominen on ollut vähän mielessä; pitää alkaa etsiä helppoja ja kevyitä reseptejä! Kiitokset Sari, jälleen! Myös uusi kampaus voisi virkistää, myös lähiympäristöä ;)

   Poista
 2. Aika hankalaa oli keksiä mielenvirkistystä. Ajattelin heti askartelua ja huonekalujen siirtelyä, mutta yhdellä kädellä voi olla aika haasteellista hommaa. Mutta entäs jos soitat ystäville tai menet kyläilemään? Tai kävelylle kaverin kanssa?
  Toivottavasti saat jotakin mielenvirkistystä, jotta päiväsi kuluvat mukavammin :)
  Mukavaa tiistaita!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, Ellen! :) Kyläily tosiaan virkistäis mieltä; ainakin minun! Vastapuolesta ei niin tiedä... ;) Aamut ja aamupäivät kuluu siivillä; silloin aina intoutuu tähän uuteen kotiin. Pimenevät illat on haastavimmat ja silloin tosiaan vois työntyä kylään :) Vinks vinks kaikki lähiseudun immeiset. Kaffekutsuja odotellaan täällä! :D

   Poista
 3. No VAU, mikä seinä teidän olkkarissa! :)
  Tsemppiä arkeen ♥

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiittikset, Hannele! <3 Tuo seinä aiheutti mullekin Wau -fiiliksen ja taisi silaista myös tämän kodin hankintapäätöksen... ;)

   Poista

Lähetä kommentti

Kiitos, kun vierailit blogissani!