Kohti uuttaJoulu ja Vanha Vuosi jäivät ja kääntyy uusi sivu elämässä.

 
 
 Kai meistä jokaisella mielessään jonkinlainen muoto kalenterivuodesta; kellotaulu, jana, ympyrä. Itselleni vuosi on kuin pallo. Juuri nyt seison pallon huipulla, keho väsyneenä raskaasta noususta pallon pimeällä puolen, mutta matka on voitettu. Nyt minua odottaa pallon valoisa puoli ja kevyempi taival. Hengittäminen on hieman helpompaa. Syvä onnellinen huokaus.
 
Vanha ja uusi nivoutuvat aina jollain tavalla yhteen, täydentävät toisiaan. Muistoja. Ei aina niin hyviä, mutta ovat silti osa minua. Tekevät minusta oman itseni.
 
Tähän uuteen vuoteen otan mukaani jotain vanhaa. Aion restauroida sitä, hioa kuluneen maalipinnan, löytää kerrosten alta jotain kaunista, jotain merkityksellistä. Tarkastelen sitä uusin silmin, annan sille uuden elämän. Tarvitaan aikaa, tahtoa ja onnistumista mutta uskoakin on.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Muutto lähestyy. Pieni hekuma kasvaa minussa. Mielikuvitus kiihtyy, malttamattomuus hieman lisääntyy. Enää ei kahta viikkoakaan, niin nukumme jo uudessa kodissa! Voi sitä tunnetta; ensimmäisenä aamuna omassa uudessa keittiössä nautiskellen Muumi -mukillinen höyryävän kuumaa kahvia, ideoita ja energiaa pursuillen! Huoh.
 
 Sisustuksen värimaailma vahvistuu. Kotiini sopivia sisustustuotteita putkahtelee kuin huomaamatta kaappien kätköistä; Living and Room -esittelymallistoni nimittäin. Ei minulla tainnut ollakaan riittävästi energiaa ja osaamista myyntityöhön, siksi olen ajatellut myös lopettaa. Siltä minusta ainakin nyt tuntuu...
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Tämän vuoden ensimmäisenä päivänä heittäydyn sohvan nurkkaan ja nautiskelen nämä eilen postissa tulleet lehdet. Talo & Koti -lehden kansikuva ainakin enteilee loistavia ideoita minulle ja  tulevaan kotiini... 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Toivon Uudelta Vuodelta terveyttä, rauhaa ja rakkautta. Tänä vuonna ennen kaikkea terveyttä. Kun sen uhkaa menettää, niin vasta sitten sitä ymmärtää riittävästi arvostaa.
 
Minä kiitän teitä mukana olleita ja mukaan tulleita kuluneesta vuodesta.
Toivon teille jokaiselle sisustajalle idearikasta ja intomielistä Uutta Vuotta 2014!
 
-T-
 
 
 

Kommentit

 1. Ihanaa alkanutta vuotta ja paljon inspiraatiota:)

  VastaaPoista
 2. Ihanaa alkanutta uutta vuotta! ♥

  VastaaPoista
 3. Pirtsakalta vaikuttaa ja muutto uuteen kotiin jo häämöttää! Hyvältä kuulostaa uuden vuoden alku! :)
  Muista, että alhaalta on aina suunta ylöspäin!

  Tsemppiä ja hyvää Uutta Vuotta!

  VastaaPoista
 4. Ihanaa tulevaa vuotta sinulle ja lapsille <3

  VastaaPoista
 5. Tuon lehden minäkin luin kannesta kanteen. Onnea uuteen kotiin ja hyvää alkanutta vuotta!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos. :) Ps... Minun piti lukea vielä jopa toiseenkin kertaan...

   Poista

Lähetä kommentti

Kiitos, kun vierailit blogissani!