Kaikenkarvaisia tuoleja

 
 
 
Oma Koti Onnenpesä -blogin Jonnan innoituksesta tartuin kuparilankaan ja aloin taivutella, taas kerran oikein tietämättä että mitäpä oikein taivuttelen. Kiitokset muuten Jonnalle tästä haastavasta ja innostavasta ideasta! :)
 
 
 
 
 
Tuolia muistuttava hässäkkähän siitä sitten syntyi. Omaan silmääni se näyttää kyllä aika söpölle kaikessa rujoudessaan. Heppoinen se poloinen on joten esim ruukku- tai kynttiläasetelmassa se saattaisi toimia. Saapa nähdä mistä tämä vielä itsensä löytää! :)
 
 
 
 
Tuoli on vain niin yksinäinen. Jos sille vielä pöydän värkkäisi..?
 
Kylläpä tuli karmivan söpöiset tuoli ja penkki, mutta kivaa se ainakin oli! Voin suositella! Nämä jos vielä spray -maalaisi mustiksi... ?


........
 
 
 
Tänään tein myös tuolilöytöjä. Rottinkisia sellaisia.
 
 
 

 


 
 
Nuorimmainen lapsistani jää uudessa kodissamme vielä ilman omaa huonetta ja hänelle aion väsäillä oman leikkinurkkauksen. Leikkinurkkaus vaatii tietenkin värittely- ja puuhastelupaikan ja siihen tarkoitukseen nämä lasten kokoiset rottinkituolit olisivat tulollaan.
 
 Väri on näissä hieman väärä, joten spray -maalausta olisi seuraavaksi luvassa.
 
Ja niin. Tietenkin jo tälle iltaa, selvähän se! :D
 
Näistä lisää sitten myöhemmin!
 
 
Enää 3 yötä muuttoon...
Voe kiehimä sentään! ;)

-T-

Kommentit

 1. Kiitos, Anne! :) Näissä on kaikessa rumuudessaan ja kömpelyydessään jotain omaa silmääni hivelevää... Mestari olen ainakin kokeilemaan kaikenlaista...

  VastaaPoista
 2. Aivan ihanat tuoli ja pöytä. Sopivan rouheita minunkin silmääni.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joskus vain pitää olla riittävän rumaa ollakseen kaunista :) Innostuneena taivuttelin eieln vielä kiikkutuolinkin; siitäkin tuli ihan kammottavan kiva! :D

   Poista
 3. Hienot kalusteet olet väännellyt:) Minä olen joskus yrittänyt vääntää sydäntä, mutta se ei kyllä näyttänyt sydämeltä. Ja siihen loppui urani rautalangan vääntäjänä,)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Siinä se vitsi kai juuri piileekin; lopputulos on niin amatöörimäinen että ihan hirvittää ja ihastuttaa! :) Ei muuta kuin uutta yritystä, Ellen! :D

   Poista

Lähetä kommentti

Kiitos, kun vierailit blogissani!