Pilkahduksia...

 
 
 
Ajattelin ettei minulla olekaan enää mitään sanottavaa tai annettavaa tänne blogiini. Mutta sitten huomasinkin ettei minulla ole vain ollut oikein aikaa itselleni. Kodilleni.  
 
 
 
 
Tänään viimein kuitenkin jotain tuttua pilkahti minussa. En nimittäin enää millään malttanut olla kokeilematta uutta järjestystä olohuoneessani. Tai no yhdistetyssä työ-olo-makuuhuoneessani.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Uusi lainakotini antaa kyllä periksi. Myötäilee minua, sulautuu pieniin vaatimattomiin toiveisiini. Jos omistaisin sen, niin pinnoittaisin sen seiniä, paikkaisin sen ruhjeet ja kolot. Hoitaisin haavat. Mutta oikeastaan näinkin on ihan hyvä. Ollaan ruhjeisia ja runnottuja molemmat. Antaa elämän nyt näkyä.
 
 
 
 
 
 
Tulee vielä sekin aika että joku tekee meidät taas ehjiksi.
 
 
-Teija 
 
 
 
 

 

 

Kommentit

 1. Elämä ja aika hoitaa haavat. Olet vahva ja ihana nainen <3

  -Vivismama

  VastaaPoista
 2. Kiitos, ihanainen! <3 Kyllä tämä vielä tästä...

  VastaaPoista
 3. Kaunista, niin kaunista!
  Iloa päivääsi!

  VastaaPoista
 4. Mukava löytää uusia blogeja, kun itsellä myös aika uus. Vaikka periaatteessa alkuvuodesta sitä olen kirjoitellut niin julkisesti loppukeväästä. Sinulla on kauniit kuvat ja näinhän se menee, että aina ei inpiraatio kulje. Mutta onneksi saa tehdä niin kuin haluaa ja päivitellä blogiakin silloin kun huvittaa ja jos huvittaa. Kaikkea hyvää elämääsi ja Tervetuloa lukemaan myös omaa blogiani:)

  VastaaPoista
 5. Kiitos :) Näin se elämä menee! Blogi on ollut mulle mielenkiintinen tutkimusmatka omaan itseeni; välillä on hiljaisempaa mutta sitten taas tapahtuu :) Käynpäs tutustumassa sinun blogiisi! Tervetuloa lukijakseni! :D

  VastaaPoista
 6. Voimia ja jaksamista Sinulle! <3

  Minulla on Iloa & Unelmaa-blogissani haaste Sinulle, mutta älä ota paineita vastaamisen kanssa! <3

  Auringonsäteitä kaikesta huolimatta päiviisi! <3

  VastaaPoista
 7. Laitoin sinulle haasteen blogiini, jos haluat käydä lukaisemassa. ;)

  VastaaPoista
 8. Kiitos, ihanaiset! <3 Kerään täällä voimia ja samalla ideoitakin blogiini. Kunhan olen taas terässä niin jatkan varmasti. Elämä on kyllä alkanut näyttää minulle jo auringonsäteitään ja voimaannuttavia pilkahduksiaan :) Haasteet otettu vastaan; ajan kanssa lupaan niihin vastailla!

  VastaaPoista

Lähetä kommentti

Kiitos, kun vierailit blogissani!