Living and Room -jälleenmyyjä :)


Minusta tuli nyt myös sitten Living and Room -jälleenmyyjä. Kotikutsuilemaan pääsen täällä Kajaanin seudulla, mutta irtotilauksia voin ottaa vastaan ympäri Suomen. :)

Nyt odotellaan vain aloituspaketti kotiin ja aletaan täytellä kalenteria tulvana ryöppyävistä kotikutsupyynnöistänne! Intoisille onkin mukavaa kerrottavaa; olen koko heinäkuun palveluksessanne, aamusta iltaan! :)

Kotikutsut ystävilleen onkin muuten nyt kiva järjestää vaikkapa pihalla, puutarhassa, rannalla, mökillä, piknikillä... Mielikuvitus on siis vain rajana! Tarjolle vaikkapa kahvit ja jätskit; sen suurempia valmisteluita ei tarvita. Eikö kuulostakin  houkuttelevalle tavalle tehdä ihania ostoksia ja sisustaa kotiaan! Blogini ylälaidasta pääset suoraan tarkastelemaan Living and Roomin valikoimaa ja muita inspiroivia tietoja mm emännän etuuksista!


Product 1
Kuva on lainattu Living and Roomin kesäkuvastosta...


Tilasin sitten sen uuden kameran pitkällisen harkintani jälkeen. ;) Mitäpä tuota pidempiä miettimään! Hankittava se on kuitenkin! :) Pitkät harkinnat eivät oikein kuulu meikäläisen luonteeseen, sen tulette kyllä huomaamaan ellette ole jo... joskus varmaan olisi syytä opetella, mutta vielä on pärjätty vallan mainiosti näinkin.

Päädyin sitten tällaiseen aparaattiin, katsotaan millaisia kuvia tällä voi pläjäytellä...
Tällaisin miettein tätä päivää :) Nauttikaahan lomastanne tai työstänne, kummin vain!

-Teija

Kommentit