Kohti vaaleaa valkoistaKukat kukkivat vinhaa vauhtia ja kaikki yhtäaikaa. Luonto on jotenkin ihan hurjana. Viime yönä ukkonen teki tuhojaan ja olimme ilman sähköä yli 6 tuntia. Täällä maalla sähkökatkon aikana ei voi laskea edes vettä, joten luonnollisesti kaikenlaisia kivoja haasteita tulee vastaan... Nyt juoksee taas virta, niin verkossa kuin talon emännässäkin. ;)

Voi olla että juhannuksena puutarha on tätä vauhtia jo lakastunut, mikä ei tietenkään olisi lainkaan mukavaista ajatellen tyttäreni rippijuhlia, joita silloin juhlitaan.


Lumipalloheisi kukkii pari viikkoa etuajassa. Tyttäreni kuvaamana.


Viikonlopun projektina oli ongelmaksi koituneen tilamme (entinen takkahuone, nykyinen yhdistetty työ- ja nuorimmaisen leluhuone) työpöydän uudistaminen. Aivot ovat raksuttaneet sen suhteen jo pitkään. Muutoksia on tehty lukuisia, mutta aina tilassa on jokin vika ja harmitus. Aikaisemmin työpöytänä oli pienen pieni rullilla kulkeva tietokonetaso (tummanruskea), sittemmin hieman suurempi koulupöytä (tummanruskea sekin). Pöydät ovat ärsyttäneet, eivätkä ne ole millään istuneet silmääni.

Olen etsinyt huonekaluliikkeiden valikoimasta "sitä oikeaa" valkoista työpöytää, mutta sopivaa en ole löytänyt. Kunnes sain tyypilliseen tapaani taas idean; aion rakennella pöydän itse (ts yhdistellä vanhoista).

Vanha lipasto sekä Elfa -korihyllystö toimivat työtason "jalaksina". Alkuun tasoksi tälläilin pitkää valkoista hyllylevyä, mutta onneksi Tori.fi:stä tein edullisen löydön; Ikean Tromsö -sarjan  parvisänkyyn kiinnitettävän työtason, joka muodoltaan sopi tarkoitukseeni täydellisesti. Ei kun keikkaa kaupunkiin. ;) Taso on jämäkkä ja painava joten pysyy hyvin paikoillaan ilman erillistä kiinnittämistä. Tuo valkoinen "baarijakkara" oli jo kiertoon lähdössä, mutta nyt sille sitten kuitenkin löytyi paikka. Työtaso on hieman standardia korkeampi, joten on hyvä päästä säätämään työtuolin korkeutta. :)
Seuraavaksi pitäisi käsitellä tuo seinä.
Tapetti olisi jo vähän mietittynä... ;)
    
Lipasto on koivuinen ja kellastunut. Laiskana en viitsinyt
sitä maalata vaan lipaston olen päällystänyt jo aikaisemmin edestä ja
sivuilta (joissa vähiten kulutusta) valkoisella kontaktimuovilla.Kunhan saan (ehkä jo tänään *hykerrys*) sen oman uutukaisen kamerani, niin voisinpa jatkossa näistä projekteistani räpsiä myös kesken -kuvia.Tulee äkkiä muuten liian seesteinen olo tästä elostamme... ;)  Mökkimme on nimittäin jatkuvasti jostain kulmasta sekaisin... Tuttua?

No. Nyt jäämme mielenkiinnolla seuraamaan, miten pitkään tämä työtaso toimii. ;) Nyt olen siihen vielä ihan tyytyväinen. Ja se tunne siitä kun on onnistunut loihtimaan vanhoista uutta... Sitä ei voita mikään.
            
Serafiinilta ostamani peili-ikkuna sopii
paremmin kuin hyvin komuutin päälle,
entinen etsii vähän vielä paikkaansa. 
 Sisustukseen tulee koko ajan lisää valkoista, mutta mieli myös vähän väreihinkin on jo herännyt. Olohuoneen verhoihin lisäsin limen vihreää; muutos toi kesän myös sisälle...
Kesä. Ihana kesä.


Seuraava projekti jo kutsuu (ja kohtahan minulla on aikaa); aion maalata eteisen tummat punaruskeat kaapit valkoisiksi, vieläpä tulevan viikon aikana. En millään malttaisi odottaa päästä pensseliin ja telaan käsiksi mutta täytynee nyt nukkua yksi yö ja kahlata vielä huominen työpäivä.
-Teija


Kommentit