Kaappisavotta


Pikainen postaus tämän hetken projekteista...


Näitä tummia kaappeja on eteisaulassamme kaksi kappaletta. Eteisaula on ollut aika synkkä ja jotenkin fiilikseltään ahdas...


Rohkenin tarttumaan kalustemaaliin ja muuttamaan kaappien ilmeitä. Eikä kyllä kaduta. Eteisaula tuntuu heti paljon valoisammalle ja tilavammalle.

Reality -kuvaa remontin keskeltä...


Vielä yksi kerros maalia, mutta vasta sitten huomenna.
Kotimme alkaa hiljalleen virittäytyä juhlatunnelmaan; tytär lähtee nimittäin huomenna rippikoululeirille ja suuri juhlapäivä on ensi juhannusviikonlopun sunnuntaina. Tohinaa tulee riittämään seuraavan puolentoista viikon ajan, koska urheasti ajattelin hoidella juhlat yksin, ilman apuvoimia. Nautin suunnittelusta, järjestelystä yms joten minulle tämä sopii paremmin kuin hyvin. Ja onneksi loma järjestyi ja sitten on aikaa rotkottaa pihakeinussa vaikka koko loppukesä. :)
Sain uuden kamerani ja ihan hyviä otoksia sillä tällainen kokematonkin kamerankäyttäjä saa aikaiseksi. :)


Nyt pitää kiirehtiä. Ulkosauna kutsuu, samoin peti. Viime yönä heräsin klo 04.00 ja siihenpä ne yöunet sitten jäivät. Stressiä..? Ei. En ainakaan myönnä. ;)

Kommentit

  1. Oi, kaapeista tulee tosi hienot!! :) Bileitä pukkaa täälläkin, tyttären valmistujaisjuhlat on tulevana lauantaina. Onneks mulla on apujoukkoja yllinkyllin. ;)

    VastaaPoista
  2. Ihana muutos <3 Kaapit on heti ihan erinäköiset!

    Täytyi heti pistäytyä vastavierailulle :D

    VastaaPoista

Lähetä kommentti

Kiitos, kun vierailit blogissani!