Jaksaa, jaksaa
Ahneella on onnekas loppu, nyt pitää uskoa vahvasti niin. Sanokoot vanha kansa mitä haluaa. Eilisen työpäivän päätteeksi tavoitteenani oli saada ruokapöytä, sängynpääty (eli sänky) sekä lisäksi nykyinen sänky sille tolalle että tänään iltapäivällä alkaisi olla jo valmista. Tässä mökissä ei vitkutella. :)
 
Hihat ylös ja hommiin. Purin alkuun ihan itse omin pienin kätösin parisänkymme, sahasin (tässä kohtaa puusepät ja muut puutyötaitoiset; laittakaa silmät kiinni) käsi- ja kuviosahalla päätylevyt, hioin rungot ja maalasin. Lisäksi petsasin pöytälevyn ja lakkasin. Myös sängyn päädyksi tulevan oven valkoinen puoli sai ensimmäisen kerroksen maalia. En missään nimessä enkä herran rakkaudessa kehu tuon sahauksen onnistumista! Tein sen kuitenkin itse ja uskalsin olla rohkea! Pientä (ja suurta) vingertelyä on havaittavissa luotisuorassa leikkausviivassa, mutta toisaalta; päätynä on elämää nähnyt ovi joten myös runkokin saa olla huoletta  sen mukainen! Ja itseasiassa; päiväpeittohan peittää jalkapäädyn levyn jokatapauksessa, joten ei tästä kannata murhetta kantaa... Eihän?

Tuo paineilmakompuralla toimiva
hiomalaite pelasti minut.
 
 Niks ja naks päätylevyille.
Mitähän käyttöä näille kehittelisi..?

 
Muistanette edellisestä postauksesta hankkimanai puisen vanhan lastentuolin? Pinta oli tumma ja vihertävä, joten käsittelin tuolin valkeaksi. Tuoli varmasti tulee etsimään meillä paikkaansa; ihan lasten käyttöön siitä ei ole; nimittäin toinen takajalka on vaurioitunut. Entisaikuinen puuliitos on kuitenkin vielä niin hyvä, ettei sitä kannata lähteä nykytekniikoilla korjailemaan.
 

 
 

 
 
 
Tämä aamu alkoi pintakäsittelyn merkeissä. Pöytä on saanut toisen lakkakerroksen ja valkoista maalia on sudittu sinne tänne... ;) Josko sitä valmistakin tulisi vaikkapa jo tämän päivän nimiin. :) Ohjelmassa on tietenkin lisäksi siivousta ja kutsuiluja.
 
Mukavaista perjantaita ja onnea kaikille valmistuneille! :)
 
-Teija

Kommentit

  1. Sinä oot sitten toimelias ja niiin taitava! Ei vingertelyistä toimita välittää, pääasia on että YRITTÄÄ. Sä oot mun idoli <3

    VastaaPoista
  2. Kiitos, kiitos, kiitos... <3Toimelias olen kyllä, taitavuus on aina katsojain silmissä :)

    VastaaPoista

Lähetä kommentti

Kiitos, kun vierailit blogissani!