Tervetuloa Teijan bistroon!

Jotain minusta kertoo se, että saatan juuri ennen nukkumaanmenoa päättää pyöräyttää keittiön pöydän toisin päin. Vielä en kuitenkaan ylösalaisin sentään, mutta joskus sekään ei ole kaukana... Keittiöön on paikkansa löytänyt noin 10 vuotta sitten itse "restauroimani" vanha lipasto, joka oli alkuun tv-tasona. Lipasto on ajansaatossa hilautunut keskelle keittiötä ja siitä se ajatus sitten lähti. Jotain puuttui yläpuolelta kokonaisuutta tasapainottamaan. Päälle löytyi kierrätyskeskuksesta hankittu vanha ikkunankehys muutamalla hullulla eurolla, kehysten sisälle löysin passelin valaisimen Kodin Terrasta. Vanhoja naulakoita (tai vanhannäköisiä) on haalittu milloin mistäkin ja näin jokunen kattila ja siivilä pääsi mukavasti käden ulottuville.  
 
                                           
 
 
Serafiini -jälleenmyyjänä olen innostunut ranskalais-maalaisromanttisesta tyylistä ja kuin varkain keittiööni lipsahtikin pieni Teijan bistro :) Piilotajuntaako..?
 

 
 


Aamukahvilla huomasin että Serafiini -esittelymallistossanihan on juuri sopivaisia purnukoita bistroni pöydälle.Aamukahvilla. Näitä suloisia muffinsseja
askartelin tyttäreni kanssa;
herkullisia mutta huopa maistuu ikävälle...
          

Tänään pääsenkin taas esittelemään lutuisia Serafiini -sisustustuotteita. Esittely on vaivatonta kun tuotteet istuvat omaankin kotiin ja ulkoasu hivelee omaa silmää. Jälleenmyyntityötä voisin tehdä vaikka työkseni, mutta vielä pitäisi saada ihmiset innostumaan kotikutsuista enemmän täällä Kainuun seudulla. Toivottavasti onnistuisin välittämään ja kylvämään pientä innostuksen siementä; sisustaminen voi olla vaivatonta. Pienistä asioistakin voi kehkeytyä jotain suurempaa.
 
Matkan varrella olen värkkäillyt
emännille kiitoslahjoja
sekä pieniä arvontapalkintoja...

Tervetullut olet Serafiinin ihmeelliseen ja innoittavaan maailmaan! :)
 

-Teija

Kommentit

  1. Hei Teija! Aivan huikea tämä blogisi! Tunnistin niin paljon samaa sinussa kuin itsessäni! :)

    Liityn myös ehdottomasti blogisi seuraajaksi, niin ja Tervetuloa VillaEmmaan!

    -Anne-

    VastaaPoista
  2. Kiitos, Anne! :) Ihanaa löytää "kohtalotovereita" ja samanhenkisiä ihmisiä!

    VastaaPoista

Lähetä kommentti

Kiitos, kun vierailit blogissani!