Sunnuntai -aamun sisustuksia

Sunnuntainen aamukahvi on nautinto. Talo on hiljainen ja istun yksin keittiössä kahviani nautiskellen. Yleensä juuri silloin saan kaikenlaisia inspiksiä. Päätin ottaa nyt oikeaan testikäyttöön joitakin Serafiini -esittelymallistoni tuotteita.

Tällä hetkellä edustan Serafiinia, mutta jatkossa ehkäpä toimin Living and Roomin jälleenmyyjänä(kin). Vielä ei ole asiasta mustaa valkoisella, mutta tällä hetkellä olen itse asiasta aika varma. Kiitokset muuten kannustuksesta Sisustus ja Sepustus -blogin Soilelle!

Etsin omia intressejäni parhaiten vastaavaa sisustusalan jälleenmyyntikonseptia ja nyt pitää vain päästä kokeilemaan ja tutustumaan, käytännön oppija kun olen. Haluan kehittyä ja kehittää itseäni. Siinä se taika. Ja jos sisustus -minääni yhtään mietin, niin tuskin koskaan se ensimmäinen onkaan juuri se täsmällinen oikea... ;)  

Serafiinin patonkipussin otin nyt omaan käyttöön.
Pussi kätekee sisälleen muovikassit,
 joiden säilyttäminen on aina yhtä ärsyttävää. Enää ei.Serafiinin pyykkipoikakori löysi
meillä paikkansa tiskialtaan yläpuolelta. Siinä on kiva säilyttää
esim tiskiainepullo.
Näin oli vaan pakko tehdä,
vaikka pöytätilaa tarvittaisiinkin...
Sinkkivati ja kannu, nekin Serafiinilta...

Keittiön verhotangon päälle laitoin hyllylevyn
(siis raakalauta jonka maalasin valkeaksi).
Hyllylle pitäisi löytää jotain kivaa.
Ehkä vanhat kahvikupit..?

Iltapäivällä on sukumme uusimman jäsenen kastejuhla. Ehkäpä muutaman tunnelmaotoksen voisin lisäillä niistä tähän postaukseen sitten illemmalla. Minun pitäisi nimittäin toimia kameramiehenä...
Mukavaa sunnuntaita, sinne jonnekin...

Kävijälaskurin mukaan ihan pian 1000 vierailua jo sivullani.
Pienestä ihmisestä se tuntuu ihan hirmuisen huikealle... Kiitos teille! :)
-Teija

P.S Edellisessä postauksessa mainitsemani pöydän pelastus -operaatio veti vesiperän myyjästä johtuvista syistä. Harmittaa. Tuolikauppa toisen myyjän kanssa kuitenkin onnasi ja sain kuin sainkin keittiöön hieman uutta ilmettä. Lisäksi suvun vanhat talonpoikaistuolini löysivät nyt paikkansa ruokapöydän äärestä, sekin niin mieltä ylentävää. :) Laitanpa kuvia myöhemmin...

Kommentit

  1. Jostain syystä en löytänytkään sinua tuolta "seuraamiltani sivuilta" ja tämä postaus oli mennä ihan ohi. :D Nyt löydyt sivuiltani.
    Aivan ihana idea tuo verholauta!

    Ja onnea suuresta kävijämäärästä! ;)

    VastaaPoista

Lähetä kommentti

Kiitos, kun vierailit blogissani!