Pöytä -projektin lykkäsi :)

Luulin jääneeni vaille erästä käytettyä pöytää, jota viikonloppuna haaveilin itselleni. Olin jo luopunut ajatuksesta, kun tuolihankintojen (nekin siis käytetyt) ja vanhojen talonpoikaistuolieni vuoksi keittiön ruokaryhmän ilme muuttuikin ihan jees...


Uusi ja vanha sulassa sovussa.
Näihin pehmustepenkkeihin saa näppärästi uutta ilmettä irtopäällisillä...
Siksi ne sopivat meidän kotiin erinomaisesti :)


Mutta-mutta... Tänään sain kauppiaalta mukavaista viestiä. Ei muuta kuin muksut autoon ja pöydänhakureissulle kaupunkiin.

Kotiin tullessani pääsin tutkimaan ostostani tarkemmin. Pöytä on huonossa kunnossa ja siinä on korjattavaa. Pöytälevy kaipaa uusintakäsittelyn. Puulevy on halki, pinnassa on särö. Pöytää on korjattu tökerösti, sinne päin ja näistä korjausjäljistä jää kyllä pöytään loppuiän arvet.

Kulmat ovat ottaneet pahoja osumia, tämä ei ole edes se pahin kulma.


Ruuvi on tullut pinnasta läpi. Huomaa myös että ruuvaus on suoritettu näkyvältä sivulta...

Jatkopala on täysin ehjä. Se on ollut varmaan koko ajan säilössä pöydän alla, tarpeettomana.Ensimmäinen pintakerros on jo hiottu...Mutta pöydässä on mahdollisuuksia. Se on puuta. Sitä voi hioa. Sen voi käsitellä mieleisekseen. Siinä on jatkopala, mikä antaa mukavia mahdollisuuksia pöytää pyöritellessäni keittiössä ;)
Jalat jätän joka tapauksessa valkoisiksi, kolhut niissä saavat näkyä. Voin luvata tällä pöytä-rievulle että nyt se pääsi kotiin jossa siitä huolehditaan. Se saa nyt uuden elämän.
Mikähän projekti iskee huomenna..? Kasvimaan rikkaruohot kutsuvat, suorastaan tuolla ilkkuvat. Ilkutkoon. Saavat kyytiä sitten huomenna. Minä menen unipuulle. Hyvää yötä, sinne jonnekin.
-Teija

Liberon Spriiohenteinen kuultomaali on tarkoitettu puupintojen sävyttämiseen sisätiloissa. Tuote ei vaadi pintakäsittelyä tavallisen petsin tapaan, mutta on pintakäsiteltävissä öljyllä, vahalla tai lakalla.

Toimii myös vaikeissa kohteissa kuten saunan lauteet.
Sävy: harmaa tammi
Onko kellään kokemusta?


Puolihimmeä sävytettävä lakka puupinnoille sisällä ja ulkona.
Kestää kovaa kulutusta ja kosteutta. Hidastaa auringonvalon aiheuttamaa puun
kellastumista.
Käyttökohteita: lattiat, ovet, ikkunanpuitteet, paneelit, kalusteet, veneet.


 Ja tästä ehkä lakka... Meneekö ihan metsään?

Kommentit

  1. Projektia pukkaa. :) Siitä tulee varmasti hieno. Minä olen haaveillut lankkupöydästä ja löysin jo yhden mallinkin, mitä ehdottelin miehelle tehtäväksi... hän kysyi, että sisällekö tuota meinasit?! :D
    Kyllä... no, eipä siitä keskusteltu enempää sillä kertaa. Meillä tämän hetkinen pöytä on kumipuuta ja sitä ei käsitellä millään... Spraymaalilla pystyisi ainakin jalat käsittelemään, mutta turhan iso homma...

    VastaaPoista
  2. Juu, parempi vaan pitää nämä sisustushommat naisten hellässä huomassa. Ainakin meillä... ;) Hirveä hinku olis päästä pöydän kimppuun, mutta tällä viikolla on monenlaisia menoja joten jos saisin edes hiottua ja korjattua. Ihanaa olis viikonloppuna päästä käsittelemään. Olin ajatellut vahausta ja lakkausta. Ehdotelkaapas muuten tuotteita! Sävyksi ajattelin vaalean harmaata, ruskeaan taittuvan...

    VastaaPoista

Lähetä kommentti

Kiitos, kun vierailit blogissani!