Kevätlapsen innolla...

 

Tänään iski inspiksiä. Sellaisia inspiksiä että vaatisi alkuun ihan vain pikki-riikkisen viitseliäisyyttä. Ja no, tietysti rahaakin, mutta eihän sitä ääneen kenellekään kertoa tarvitse, että sisustaminen maksaa. Eihän sitä aina edes huomaa, että on sisustettu ...
Haluaisin silti tapetoida muutaman seinän. Yhdistetyn takka- ja työhuoneen seinä suorastaan kiljuu muutosta. Seinää koristaa tummanruskea isokuvioinen tapetti, mihin olen totaalisen tympääntynyt. Se on ruma. Ja alkanut repsottaakin mokoma. Muutoinkin koko kyseinen huone etsii koko ajan muotoaan. Varsinainen seka-sikiö-väli-tila-hässäkkä. Siinä minulle haastetta. Siinäkin. Ja monessa muussa.

Joskus (eikä edes kovin kauaa sitten)
tämä tapetti oli pakko saada.
 Luojalle kiitos tapetointi ei ole enää
mitään ydintiedettä...

Haluaisin vaalean, ruudullisen tapetin. Oi, se vasta oisikin ihana... Ja sittenhän toki myös työpöytä pitäisi uusia. Toki, toki. Ja matto. Ja ehkä työtuolikin...


Tällainen ihanuus (tapetti) odottaisi minua kaupassa...
Tämä kuva on muuten lainattu Kodin Terran sivulta.
Myös eteisaulan seinä kovasti haluaisi ruudullista kuosia. Se istuisi paremmin tällaiseen maalaiskotiin. Ja tietenkin myös omaan silmääni.

Ai-jai.
Paljon olisi kaikkea mitä olisi mukava tehdä oman kodin kohennukseksi. Taidanpa alkuun kuitenkin valloittaa sohvan, hyvä lehden ja kulhollisen herkkuja.                 Nautinnollista perjantaita! :)

                Unelmat elävät vielä huomennakin!

-Teija

Kommentit