Jostain unelmat alkavat...

Astun tuntemattomaan. Kokeilen blogin kirjoittamista. Haluan jakaa ajatuksiani, kuulla ehkä mielipiteitä...

Olen hoitoalalla. Teen päivätyötä ja palkka tulee säännöllisesti tililleni sen kummempia miettimättä. Aamulla rutiinit toistuvat; aamukahvi, muksut ylös, kiukuttelua, vaatteiden pukua, autoon, parinkymmenen kilometrin työmatkalle, nuorimmainen hoitoon ja sitten työmaalle. Klo 16 lähes kaikki sitten toistuu, tosin käänteisessä järjestyksessä. Rutiinit ovat turvallisia, joskin puuduttavia.

Olen innostunut puutarhan hoidosta, nautin sisustamisesta. Aloitin huhtikuussa Serafiini -jälleenmyyjänä ja siihen haluaisin ladata enemmänkin voimavarojani jos vain palkkatyö sen sallisi. Yrittäjyys -haaveet polttavat sisintäni. Olen alkanut suunnitella, haaveilla. Pyöritellä erilaisia vaihtoehtoja, selailla netin keskustelupalstoja. Innostun ja petyn. Mutta koko ajan aivoissani kiehuu ja kuohuu. Jokin siellä käy, odottaa pulpahdustaan. :)

Olen löytänyt itseni selailemassa uusia ammattivaihtoehtoja aikuiskoulutustarjonnan kautta. Näppäsin hakemuksen sisustajan ammattitutkintoon, vaikken kriteereitä täytäkään. Pitää uskoa ihmeisiin. Kuukauden päästä voisin kokeilla rohkaistumista ja hakea puutarhurikouluun. Saisin tukea yrittäjä -haaveilleni. Tätä pitää vielä miettiä, tuumailla. Järkevä jos oisin, niin odottelisin lasteni kasvua vielä pari-kolme vuotta. Mutta järki ei aina oikein asu minussa...

Näihin tunnelmiin. Katsotaan mitä tulevaisuus tuo tullessaan.

Jostain unelmat alkavat.

Kommentit

 1. Ihana uusi blogi! Tulee mukava olo tätä lueskellessa. Toivottavasti jatkoa seuraa :)

  t. Taina

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos mieltä lämmittävästä palautteestasi! Uskon vahvasti että jatkoa seuraa ja unelmat täyttyvät, pala kerrallaan...

   T. Teija

   Poista
 2. Voi miten kaunis aloitus blogillesi! <3

  Samaistan itseni aikalailla Sinuun, sillä olen myös hoitoalalla töissä vaativalla osastolla ja sisustusintoani toteutan toimimalla PartyLiten Itsenäisenä Konsulttina.
  Ja kyllä, minunkin villeimmissä haaveissani toimisin jollain tavalla sisustusalalla.
  Tosin, tähän mennessä ei ole ollut riittävästi valuuttaa jotta olisin hakeutunut vaikkapa sisustajan koulutusohjelmaan eikä aikaa sekä energiaa.

  Mutta, unelmat on tehty toteutettaviksi, ennemmin tai myöhemmin! <3
  Jaksetaan uskoa siihen! <3

  VastaaPoista
 3. Kiitos! :) Vaatii hurrjasti rohkeutta hypätä säännöllisestä palkkatyöstä koulunpenkille tai yrittäjyyteen... Tällä hetkellä tuntuu että rohkeus ei ihan vielä taida riittää. Lapset menevät nyt edelle. Mutta ehkäpä myöhemmin... ;) Kunhan aika on kypsä. Kyllä. Unelmat ovat tehty toteutettaviksi! :)

  VastaaPoista
 4. Tätä blokia on niin mukava lukea,kirjoitat niin mielenkiintoisesti.Kylläpä täällä tulee vierailtua melkein päivittäin.

  VastaaPoista

Lähetä kommentti

Kiitos, kun vierailit blogissani!