Ette usko, mutta...

... lykkäsi oviprojektin. :)

Tein nimittäin oikean nettilöydön. Ostaessani en kyllä tiennyt mitä tällä tekisin, mutta jokin ajoi minut kaupantekoon. Ovi täyttä puuta, painaa kuin synti ja siinä on lukot ja saranat paikoillaan.

Kotimatkalla älysin tämän ostokseni tarkoituksen; tästähän tuleekin parisänkyymme pääty! Olen pitkään haaveillut valkeaa talonpoikais -sängynpäätyä, mutta tiedätte että sängynvaihto-operaatio ei aina käy ihan suit sait! ;) Ovi on juuri 160 cm pitkä joten se on vaakatasossa tarkoitukseen täydellinen! Haluan sen mahdollisimman korkealle joten luultavasti sille pitää rakentaa jonkinlainen jalusta tms. Tämän myötä makkarissa pitäisi kyllä uusia sitten myös yöpöydät ja vaatekaappi...

 

 
 

 

 
 
Aion rapata irtoavan lian ja maalin, hioa ja maalata sitten valkeaksi. Toinen puoli ovesta on vanhanajan vihreä. Ovessa on nokea, joten luultavasti se on pelastunut tulipalosta. Vaalean vihreästä puolesta tulisi kyllä ihanan rouhean romanttinen jos sen vain hioisi ja jättäisi maalaamatta. Alla on nimittäin yksi kerros vaalean vihreämpää sävyä joten pinnasta saa "romuisen" tunnelman. Hmm. Saisi makkariin vaihtelumahdollisuuksia kun päädystä tulisikin kaksipuolinen. Tässä on ideaa! :)
 
 
 
Keittiönpöydänkin hiontatalkoot jatkuivat tänään. Ehkä oikeasti pääsen viikonloppuna maalaushommiin näiden molempien projektieni suhteen!
 
 

Toinen lähes valmis, toinen koskematon...


Viime keväänä itsekasvattamani tarharistikki kukkii...
Ai miten palkitseva tunne...


Etupihan kukka-alue vehreytyy hiljalleen...

 
 Eikä tässä vielä kaikki.Myös nämä ihanuudet odottavat minua (uutta omistajaa) huomenna...

Aito vanha lastentuoli. Puuta, puuliitokset ja hyvässä kunnossa.

Vanha omenalaatikko
 

Minun pitäisi älytä nyt toppuutella näiden projektien ja löytöjeni kanssa. Näihin näköjään vaan jää koukkuun, kun onnistuneesta löydöstä tulee niin mukava fiilis... Olenkohan jotenkin sisustusriippuvainen..? Varmaan. Mutta ei sen väliä. Ei niin huono riippuvuus ollenkaan. :)

Kommentit

  1. Hienoja löytöjä ja kauppoja olet tehnyt! Tiedän tuon tunteen, kun ideaa vaan pukkaa ja vauhtia ei saa pysähtymään. Mistähän vielä saisin miehelle sellaista inspiraatiota, että tekisi minulle kaikenlaista, niinkuin monesta blogista saa lukea. :D Kätevä on kyllä tämäkin mies käsistään ja osaisi tehdä vaikka ja mitä, mutta ei oikein rouvan sisustusinnovaatioita. :D

    Minäkin olen haaveillut siitä sängynpäädystä, mutta tuohon meidän sänkyyn sitä on turha haaveilla...

    VastaaPoista
  2. Näillä nyt mennään. ;) Mä olen matkan varrella oppinut tekemään paljon itse mutta puusta rakentaminen ja muotoon leikkaaminen siirtää heti peukalon keskelle kämmentä. Olen oppinut oikomaan; tekemään homman siten että selviydyn siitä itse. Ja näin on nautintokin suurin. :) Tämän päädyn kohdalla ideoin hommaa nyt niin että kiinnitän toiselle pitkälle sivulle 4 irtojalkaa (kork noin 15cm) ja pääty vain nostetaan sängyn taakse. Ehkä joku vanhan ajan salpa kiinnitys ettei pääty romahda varmasti niskaan, pitää kattoo. Nykyinen sänky joutuu muokattavaksi; sahaan siitä ronskisti päätylevyn pois ja kokeilen saada sängyn tummanruskean sävynmuuttumaan valkeaksi vahaamalla (tai maalaamalla). Seuraavat yöt meillä nukuttaneen siis lattialla! ;))

    Näin siis täällä. Ei mitään järkeä mutta kivaa on! :D

    VastaaPoista

Lähetä kommentti

Kiitos, kun vierailit blogissani!