60-luvun senkin muutos

 
 
Viikko meni taas jotenkin silmissä, ei meinaa perässä pysyä. Muutosten tuulet ovat puhaltaneet ja "ensiaskeliakin" niitä kohti olen jo ottanut... Vielä en tohdi niistä sen enempää paljastamaan, mutta varmasti sitten kun kaikki selviää. Mistään elämää mullistavista asioista ei kuitenkaan sentään ole kyse, vielä... :)
 
Muistin tänään etten ole tainnut julkaistakaan 60-luvun senkin uudistuneesta ilmeestä kuvia. Harmittaa etten älynnyt kuvata lähtötilannetta. Senkki oli väriltään kellertävä ja pintaan oli maalailtu tummemmalla maalilla kuvioita. Mies hioi lakkapinnat puhtaaksi ja minä heiluin sitten siveltimen kanssa sutien valkeaa maalia.
 
Noihin tarroihin ihastuin ja päätin kokeilla. Ne on kätevä vaihtaa tai ottaa pois jos haluaa uutta ilmettä. Vetimet odottavat päydällä vielä porakonetta ja inspiskärpäsen purrutta asentajaa... ;)
 
Kasvimaalla kuuluu kasvun kohina! :) Hallaharsot pelastivat tämän liian innokkaan amatööri -puutarhurin. Harson alla nimittäin jo pilkottaa kehäkukan, herneen, porkkanan, salaattisipulin, pinaatin ja salaattien pienet taimet. Siementen mädäntymistä ei siis tapahtunutkaan vaikka moni epäili (tässä kohtaa hyvä huomioida että elellään täällä V-vyöhykkeellä...). Kesäkurpitsatkin ovat vielä elossa omassa kodissaan, mutta eivät kylläkään kovin rehevinä rehottele. Varmaan ovat jotenkin järkyttyneitä. Pitää antaa heille vielä toipumisaikaa... :)

Pinaatti 24.5

Silpoydinherne 24.5


Pihasauna kutsuu. Mies teki vastikään saunaan uuden kiukaan, eikä löylyjä voi olla kehumatta.
 


Rentouttava perjantai -ilta luvassa, niin tarpeeseen. :) Huomenna jos kävisin pelastamassa yhden pöydän (ja ehkä tuolit) niin saisin keittiöön hieman uutta ilmettä... Tälläkin kertaa hamuan toiselle vanhaa, mutta meille uutta...

-Teija

Kommentit

  1. Kaunis tuli tuosta senkistä! :) Mistä ostit nuo sisustustekstit?

    VastaaPoista
  2. Kiitos! :) KodinTerrasta löytyi! :)

    VastaaPoista

Lähetä kommentti

Kiitos, kun vierailit blogissani!